Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Isah: „Niko kao Delije“

Naš bivši igrač Aval Isah naredne tri godine nosiće dres norveškog Rozenborga, ali će vezni fudbaler iz Gane ostati u lepom sećanju navijača Crvene zvezde. Dobrodošlicu u Norvešku poželeli su mu na prilično neuobičajen način, intervju je vođen na srpskom jeziku, koji  je Isa vrlo dobro naučio igrajući u Srbiji.

Tokom intervju je se videlo da mu baš nedostaju navijači.„Malo mi je teško jer nisam više u Crvenoj zvezdi. Sada sam ovde i došao sam da igram. Ovdašnji navijači nisu kao u Srbiji, kao Delije. Oni su najbolji navijači – rekao je Isah, a onda nastavio o planovima u Norveškoj. Fudbaler iz Gane smatra da Rozenborg ima dobre šanse u Ligi šampiona“, rekao je u jednom dahu  Zvezdin ljubimac Aval Isah.

Uprkos pokušajima novinara da pohvali navijače Rozenborga i Partizana, Isah je ostao dosledan mišljenju o navijačima crveno-belih. On je svoje simpatije zaslužio zbog svoje odanosti klubu i ogromnim zalaganjem, te će uvek će ostati u srcu Delija. Mi mu želimo sreću u novom klubu i da nam se jednog dana vrati na „Marakanu“.

Повезане вести

15 comments

Leave a Comment