Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Учинак играча на позајмицама

МЦЗ портал испратио је учинак играча на позајмицама на утакмицама које су одигране овог викенда. Неколико њих наредни период провешће у суперлигашким клубовима, док ће други минуте скупљати у клубовима који се такмиче у Првој лиги Србије.

Јелен Супер лига

У суботички Спартак су отишли голман Марко Тркуља и штопер Дарко Лазић који је први део првенства често добијао шансу у Звезди, али доласком двојице искусних играча послат је у Спартак. Суботичани су на Карабурми поделили бодове са домаћом екипом (1:1), а ни Лазић ни Тркуља нису били у протоколу за овај меч.

Талентовани нападач Стефан Михајловић послат је у ужичку Слободу. Његова садашња екипа поражена је на домаћем терену од Чукаричког (1:2). Стефан је био стартер, а у 68. минуту је добио жути картон.

Млади Никола Караклајић је још летос прослеђен екипи Вождовца, а тамо је остао и у наставку сезоне. Вождовац је поражен у Новом Саду (2:0), а Караклајић је шансу добио у 67. минуту када је заменио Немању Обрадовића.

igraciПрва лига Србије

Немања Ђорђевић је одиграо свих деведесет минута за екипу Слоге из Петровца на Млави. Слога је као гост поражена од екипе Смедерева (2:1) у којој игра  штопер Марко Маринковић, али он није имао право наступа на овој утакмици због црвеног картона који је добио на крају јесењег дела сезоне.

БСК из Борче је био на тешком гостовању у Лучанима. Домаћин је оправдао лидерску позицију и славио минималним резултатом. Милан Јокић је био стартер, у 57. минуту је зарадио јавну опомену. У 73. минуту заменио га је омладинац са „Маракане“ Никола Стојковић који је такође опоменут у 90. минуту. Талентовани Стефан Чикић био је на клупи за резервне играче.

Сада већ бивши нападач Црвене звезде, Огњен Ожеговић донео је победу екипи са Бaњице голом у 88. минуту. Рад је савладао Нови Пазар.

Повезане вести

21 comments

NebojsaGajic09 мар 4, 2014 at 15:21

Treba ispratiti i šta radi Ahčin u Grblju, meni je on sasvim OK odradio one prošle pripreme.
A Đuričković? Jel’ on na pozajmici u Radničkom ili je on sad njihov igrač!?

Reply
dezodorans мар 4, 2014 at 23:23

Djurickovic je na pozajmici u Radnickom iz Nisa i odlicno je odigrao protiv Radnickog KG 1923 i dalje mislim da je odlican igrac a vreme ce pokazati

Reply
dzemper мар 4, 2014 at 23:44

Djurickovic je na pozajmici u Radnickom iz Nisa. Odlicno je odigrao protiv Radnickog iz Kg 1923 i mislim da mu nije pruzena sansa kakvu zasluzuje, ali decko nema jaka ledja ni menadzere i dalje tvrdim da je odlican igrac, uostalom vreme ce pokazati.

Reply
Admin мар 5, 2014 at 16:35

Ovo je prvi tekst u vezi sa igračima koji su na pozajmicama, tako da će svaki naredni biti bolji. Nismo zaboravili ni Ahčina ni Đurićkovića, već u sledećem izveštaju očekujte informacije i o njihovom učinku.

Reply
Sava мар 4, 2014 at 13:09

Vidim Mihajlovic puca od talenta ne moze gol da ubode u Slobodi a hteo bi minutazu u Zvezdi,postigni gol protiv Cernomoreca kao Vukan pa onda komentarisi gresku trenera Stojanovica i uprave kluba.Takodje zaboravili ste na Nemanju Ahcina decko je odigrao obe utakmice za Grbalj.Pozdrav! 😀

Reply
Nesha мар 4, 2014 at 12:04

Sta bi sa golmanom Vesicem, je l’ on otisao negde na pozajmicu?

Reply
Goran мар 4, 2014 at 08:15

Užas hahahaha.

Reply
Goran137 мар 4, 2014 at 07:59

Eto a neki se ovde raspravljali da ih treba pustiti da igraju za prvi tim i osvoje titulu,mozda za godinu dve ali sada su jos zeleni…I za ovog Mihajlovica ja kad sam ovde pre par meseci trvrdio da nije jos za prvi tim lupali mi ovde minuse a sada se lepo vidi onoi sto sam ja govorio,neka se dokaze prvo u nekom manjem klubu kao Sloboda bar 10ak pa onda u prvi tim,a ne na kraju polusezone da stoji ucinak 15 utakmica 1 gol i kakav je to onda igrac za Zvezdu…Pozdrav za sve Zvezdase!

Reply
Goran мар 4, 2014 at 08:16

Pa ti sam sebe demantuješ u vezi Mihajlovića.

Reply
Goran137 мар 5, 2014 at 05:08

Nisi dobro procitao sta sam napisao…Ja sam ovde pisao pre par Meseci da taj Mihajlovic treba da ide u neki manji klub na kaljenje posle priprema,da tamo odigra 1 polusezonu ili sezonu i da postigne minimum 10-ak golova i onda da se vrati u Zvezdu,dok su se par njih ovde samnom raspravljali da on nije za pozajmicu vec da bi posle priprema trebao odmah da zaigra za Zvezdu…Desilo se ono sto sam ja rekao da bi bilo dobro da se desi,poslat je u Slobodu na kaljenje i igrao je pola drugog poluvremena u prvom kolu za Slobodu i celu utakmicu u drugom kolu i ucinak mu je 1 zaradjen zuti karton,sto znaci sta da sam ja bio u pravu,jer kao sto rekoh ako mu nakon polusezone ucinak bude 15 utakmica 10 golova onda i da pricamo o povratku na Marakanu a ako bude ucinak 15 utakmica i 2 gola onda novo kaljenje jer za Zvezdu treba puno vise od toga…Kapiras sad?Pozzz…

Reply
Gorankvcz мар 4, 2014 at 00:12

Super sto nas obavestavate o nasim klincima,samo jos hvali mislim Ahcin sto je u grblju u cg

Reply
Goran мар 4, 2014 at 08:16

Ne kaže se hvali nego fali.

Reply
Spartanac мар 3, 2014 at 22:50

bravo za rubriku!!!!!!!!!!!Da lepo vidimo jel stvarno nasa deca pucaju od talenta ,pa im neko “brani“ da igraju u Zvezdi ili realno..nemaju pojma!Ako ne igraju po Borci Uzicu,Spartaku…kod nas nema sta da traze.

Reply
Mani мар 3, 2014 at 22:43

Taj Trkulja nece nikad ni primirisati golu Zvezde… Verovatno ce Bajko na kraju sezone otici a onda ce Rajkovic braniti nadam se 3,4 godine!! Po meni bilo bi super ako bi Mihajlovic, Lazic, Cikic, Djordjevic i Jokic igrali redovno do kraja sezone da dobiju iskustvo i kontinuitet pa da budu u timu od leta… Svi su perspektivni i mladi i na kraju krajeva bi se lepo moglo zaraditi na njima u buducnosti ako ih isforsiramo.

Reply
NCZ86 мар 3, 2014 at 20:00

svaka cast o tekstovima igraca na pozajmicama , za sada slabo igraju nasi omladinci videcemo u nastavku sezone…

Reply
realan мар 3, 2014 at 19:53

i jos nesto, vracamo mi Ozegovica od cika ranka, za godinu dve 🙂 samo sto cika ranko da ga proda uz 50% od sledeceg transfera 🙂 a mi za godinu,dve,tri bas i necemo da imamo neke spiceve… mrdja ce imati oko 33, a sigurno ce da ode, dauda ide vrv na leto…

Reply
Mani мар 3, 2014 at 22:39

Necemo imati napadaca za 2,3 godine?! Jesi cuo ti za Luku Jovica?! Tu je Mihajlovic koji je jos uvek mlad, Djordjevic koji je na pozajmici isto… Jos cemo sigurno i dovesti nekog iskusnijeg…

Reply
realan мар 3, 2014 at 19:48

na sta lici ovaj mihajlovic 🙂
nego vesic jos kod nas?
i onaj lukovic(ne legia) sto je bio povredjen?

Reply
Dejan мар 3, 2014 at 19:31

Mislim da su vam ovi tekstovi pun pogodak. Prvotimce lako mozemo da pratimo i da sami vidimo koliko ko od njih pruza. One mlade i talentovane, koji su poslati na kaljenje, a koji bi trebalo da budu buducnost tima, ne mozemo uvek da pratimo. Jedina zamerka je sto su analize prekratke, i sastoje se samo u tome da li je igrac igrao ili nije i da li je postigao gol ili dobio karton. Jos neka recenica preko toga, o tome kako je ko od njih odigrao, i u kakvoj jeformi trenutno, ne bi skodila. Puno uspeha u daljem radu.

Reply
Admin мар 3, 2014 at 19:38

Potrudićemo se da svaki naredni izveštaj bude bolji i detaljniji. Teško je pronaći informacije, posebno kada su u pitanju klubovi koji se takmiče u nižim ligama. Hvala na pohvalama i sugestijama.

Reply
superheroj мар 3, 2014 at 19:23

drugim riječima- niko ništa.

Reply

Leave a Comment