Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Нинковић: На добром смо путу, нема места еуфорији

Пред утакмицу између Црвене звезде и Напретка из Крушевца, шеф стручног штаба Славиша Стојановић налази се на слатким мукама. После два меча које је пропустио у конкуренцију за тим враћа се Милош Нинковић.

Његовим повратком црвено-бели добиће додатни квалитет на средини терена. Најтрофејнији српски клуб тренутно се налази на лидерској позицији, а уз то наредна два сусрета у првенству игра на Маракани.

– Радим пуном паром. У договору са тренером Стојановићем одлучићу да ли ћу утакмицу против Напретка почети од првог минута, или ћу ући са клупе за резервне играче. После две везане пролећне победе, односно седам укупно, атмосфера у екипи је одлична. Дошли смо у ситуацију да сами одлучујемо о својој судбини – рекао је Нинковић.

До краја сезоне има још много да се игра, тринаест утакмица. У игри је 39 бодова, због чега један од најискуснијих играча, не дозвољава еуфорију.

– Ништа још нисмо урадили, изузев што смо на добром путу. Нема места еуфорији. Идемо из утакмице у утакмицу, верујући у квалитет који поседујемо, али и максимално рекспектујући све ривале. Наредна два дуела играмо на нашем стадиону, пред нашим навијачима, што нас ставља у улогу фаворита, међутим не уписујемо бодове унапред. Напредак и Раднички су у претходном колу одиграли одличан сусрет на коме је виђено шест голова и много доброг фудбала. Опрез је неопходан. Трудићемо се да не дозволимо падове у игри и да током свих 90 минута контролишемо збивања на терену – констатовао је Милош Нинковић и честитао свим Звездашима 69. рођендан.

Повезане вести

15 comments

Sladajac мар 4, 2014 at 23:59

Od prvog minuta umesto Milijasa i sa dva napadaca!!!…

Reply
DENDA мар 4, 2014 at 20:31

ajmo delijo utakmicu po utakmicu samo polako i bez euforije, vidis da ovi glodari sve im jeb…… vode veliku prljavu kampanju, kao svi su protiv njih sudije, drzava, ali oni ce kao izinata igrati protiv svih jer imaju kao najaci tim u drzavi. po tome se vidi koliko su u panici i frci, a koliki kompleks od nas imaju to je bolesno, ali kako se kaze ko drugome jamu kopa sam u nju upada-dabogda iz nje nikad ne izasli jebem li im sve na svetu. pa pogledajte samo likove poput svinjosevica, pa ove patuljke nadja,nikolica, pa onog fosila babica, pogledajte tu mrznju i pakost, ma zivim za titulu samo da im vidim one glupe face pogotovu onom indijancu ninkovicu, jebiga brate preziva se ko ti ali samo to ima isto sa tobom hvala bogu.nine sad nedajte titulu a posto si delija u srcu znam da znas koliko nam ona znaci moramo je uzeti zbog svih delija, zbog kluba zbog tradicije. samo se borite nine a mi smo tu odmah iza vas ali one delije koje vas vole i bodre do iznemoglosti, samo nam vratite titulu tamo gde joj je mesto. puno pozdrava tebi legendo i vama braco sa severa. zivela zvezda, i dace dragi bog u maju…..znate sve da se ne ponavljam titula.

Reply
sasas мар 4, 2014 at 20:06

Samo gazi i hrabro.NIKO NAM NECE POKLONITI TITULU.

Reply
NCZ86 мар 4, 2014 at 19:09

Ninkovic da upadne u startnoj postavi umesto Milijasa , a da cesce u igru ulaze Savicevic i Milunovic…..

Reply
zokinho мар 4, 2014 at 19:48

si si mi amigo

Reply
Duboko razocarani Zvezdas мар 5, 2014 at 00:22

Sastav koji ce najverovatnije igrati a i licno koji bi voleo da vidim: Bajkovic- Petkovic, Pavicevic,Kelhar, Mijailovic- Kovacevic – Milijas, Ninkovic- Pecnik,Lazovic- Mrdja, otprilike formacija kao sto igra Barselona, sa tri na sredini i krilnim napadacima. Milijasa ne bi ostavio na klupi jer sa 4 gola i 6 asistencija po indeksu je samo Mrdja ispred njega, mada to ne mora nista da znaci, ali kada jedan strucnjak poput Zivadinovica kaze da ova Zvezda nije ista bez Milijasa i Lazovica onda nema smisla da mi laici
govorimo drugacije.

Reply
NCZ86 мар 5, 2014 at 01:22

ako je to stvarno reko Zivadinovic onda podravam to…..

Reply
... мар 5, 2014 at 16:49

Ne kontam kako neeko moze da se deklarise kao zvezdas a smeta mu Milijas. Svaki strucnjak kaze da je Milijas pokretac svih akcija, mozak ekipe, a nista ne moze funkcionisati bez mozga pa tako ni mi. Salu na stranu, ali Milijas je bitan sraf u masineriji

Reply
NCZ86 мар 5, 2014 at 21:41

meni ne smeta on kao licnost , meni smeta njegova igra jednostavno dok je u losoj formi da greje klupu kad mu se popravi forma da zaigra , a kako to da on svaku utakmicu igra vec godinu dana a na nekim je bio uzasan…. treba se zapitati dali je takav ugovor 300 hiljade evra i jos zagarantovano mesto u prvih 11 ..

NCZ86 мар 5, 2014 at 21:43

a da kazes mozak , on svaki napad uspori , loptu dize , vraca u nazad , gresi … po meni je mozak laza koji ima da prodje sa strane i da da loptu na tacni naopadacu to je mozak 😀

... мар 6, 2014 at 01:11

Decko ne bi da se ubedjujem sa tobom, ali jasno je da nisi igrao fudbal. Vidi se iz tvojih komentara kakva su ti shvatanja ove igre. Nemoj me pogresno shvatiti, jer stvarno nemam nameru da se ubedjujem, ali ti ne kontas mnogo toga kada je fudbal u pitanju. Pozdrav

delija_101 мар 4, 2014 at 18:33

Sta je umislio ovaj Ninkovic? On ce odluciti da li ce bit u prvoj postevi ili ce poceti sa klupe!? Bez obzira koliko ga postujem mislim da je u nekim stvarima malo preterao i otisao dalje od uloge fudbalera Zvezde.

Reply
Fornicator мар 4, 2014 at 20:05

Takvo je vreme došlo i nije Ninković za to kriv – jasno je da postoje tri igrača koji sami biraju kad će igrati. To nije odlika velikog kluba, ali pošteno rečeno, odavno to i nismo. Bićemo opet!

Reply
Jessie Pinkman мар 4, 2014 at 17:51

MORE GAZI BRE SVE REDOM!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment