Moja Crvena Zvezda
ВатерполоТрансфери

Vasović potpisao za Zvezdu!

Jugoslav Vasović

Informacija koju je uredništvo MCZ.Net danas dobilo od portparola VK Crvena zvezda Gorana Jezdića obradovaće sve poklonike crveno-belih boja – Jugoslav Vasović (37) je ponovo član Crvene zvezde!

Iskusni vaterpolista i dugogodišnji reprezentativac naše zemlje će tako za sada biti najveće pojačanje ekipe Viktora Jelenića, a nakon povlačenja Dejana Savića (ostao da radi kao trener u klubu) nema potrebe objašnjavati koliko će njegovo iskustvo značiti crveno-belim momcima.

Vasović je karijeru počeo u Partizanu, da bi potom igrao za Jadran, odakle dolazi u naš klub sa kojim osvaja dve titule šampiona. Crveno-bele boje je zamenio plavim Bečeja, gde je osvojio Kup Šampiona. Nakon odlaska iz gradića na Tisi, Vasović je branio boje Falipoua, Šturma, Čehova i Florencije, odakle dolazi ponovo u Partizan 2008. godine.

Naš klub je veoma aktivan u prelaznom roku, te su obezbeđeni parafi još nekolicine pojačanja, međutim imena za sada neće biti objavljivana u javnosti. Najinteresantnije za navijače biće ime novog centra, što je pozicija na kojoj se očekuje kvalitetan igrač. Nadamo se da ćemo uskoro moći da Vam pružimo više informacija o potpisima novih vaterpolista.

Što se tiče prošlogodišnjeg sastava, u ekipi definitivno ostaju Ivošević i braća Rašović, a informacije koje smo dugo čekali da se potvrde, statusi Aksentijevića i Pijetlovića, dobili su pozitivan epilog. Naime, i Srđan i Gojko će braniti boje Crvene zvezde i narednih godinu dana, a samo oni koji su gledali Zvezdu u prošloj sezoni znaće zaista koliko je klub dobio njihovim ostankom.

Dodajmo na kraju da pripreme za novu sezonu počinju u ponedeljak. 1. avgusta, a da je prvo kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona od 2. do 4. septembra. Žreb će biti održan 8. avgusta.

Повезане вести

29 comments

Leave a Comment