Moja Crvena Zvezda
РепрезентацијаФудбал

Учинак Звездиних репрезентативаца

Некада је Црвена звезда била састављена од играча који су углавном били носиоци игре у својим репрезентацијама. Како се све друго мењало, тако се и број репрезентативаца у Звезди мењао. 5 Звездиних играча синоћ је носило дрес свог националног тима. Неки од од њих су играли пријатељске утакмице, док су други покушавали да изборе пласман на Европско првенство.

Марко Петковић и Александар Ковачевић чланови су младе репрезентације Србије која се бори за учешће на Европском првенсту у Чешкој 2015. Орлићи су савладали Белгију синоћ резултатом 3:0, а Петковић је као капитен одиграо целу утакмицу, док је Ковачевић у 77. минуту заменио Милоша Јојића.

Филип Касалица учествовао је у победи репрезентације Црне Горе над Ганом. Над њим је направљен пенал, након чега је постигнут и једини гол на утакмици. Касалица је проигравао своје саиграче до 72. минута, када га је заменио Марко Вешовић.

Саво Павићевић, Звездино појачање које се, за сада, јако добро показало, ушао је у игру у 46. минуту уместо Марка Баше. До краја утакмице показао је велику сигурност, па је са саиграчима успео да сачува своју мрежу.

Репрезентација Словеније није успела да савлада Алжир. Утакмица је завршена резултатом 2:0. Један од Звездиних Словенаца, Нејц Печник, у игру је ушао у 58. минуту уместо Илича. За разлику од њега, Дејан Келхар није био у протоколу.

Повезане вести

Leave a Comment