Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаРегионална лига

За даме бесплатан улаз на утакмицу са Крком

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у суботу 8. марта од 21 сат у дворани Пионир играју меч 23. кола против Крке. С обзиром да се меч са екипом из Новог Места ига на Дан жена, КК Црвена звезда Телеком је одлучио да свим припадницама лепшег пола омогући бесплатан улаз (партер и трибине).

Према истраживањима која су обављена током прошле сезоне 23 одсто публике која у Пиониру прати утакмице КК Црвена звезда је женског пола и овај поклон представља мали знак пажње за све девојке и жене које воле и здушно подржавају Црвену звезду. Овим путем позивамо све даме да дођу на утакмицу и празник посвећен њима проведу уз црвено-беле кошаркаше.

Припадници јачег пола карте за ову утакмицу ће моћи да купе већ од петка 7. марта на свим продајним местима Евентима (Дом омладине, Билет центар, ТЦ Ушће, Комбанк арена и још 150 продајних места широм Србије). Такође, улазнице ће се продавати и на дан утакмице на благајни дворане Пионир од 17 сати па све до поечтка меча.

Карте за трибине коштају 300, а за партер 600 динара. За плаву и белу ложу потребно је издвојити 1000, а за ложу 1500 динара. Цена улазнице за почасна места тик уз терен (цоурт сеат) је 5000 динара.

Повезане вести

1 comment

Goran мар 6, 2014 at 23:22

Ako je besplatno za dame što ne otvorite i jug da dođu navijači iz lavora. Malo da uče 🙂

Reply

Leave a Comment