Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Савићевић: Хоћу да се борим за место стартера

Двадесетогодишњи играч Црвене Звезде Вукан Савићевић је до сада уписао 20 званичних утакмица у црвено-белом дресу. Међутим, у последње време све чешће улази са клупе и то у финишу утакмица. Он је у изјави за „Вечерње Новости“ открио да има стрпљења да сачека својих 5 минута.

– Много ми је времена било потребно да се навикнем на врхунске захтеве. Нећу да анализирам разлоге мале минутаже, него хоћу да се борим за место међу првих 11 – каже Савићевић и додаје:

– Једном приликом сам истегао лигамент плаца на десној нози, што је неуобичајено. Чим ми је било мало боље ја сам наставио да тренирам пакленим ритмом, али бол је био и даље присутан. Када имаш болове, не можеш бити сто посто концентрисан на утакмицу, а онда неиде, па неиде… – присећа се Звездин везни играч.

Вукан је ове зиме био у неколико наврата повезиван са италијанским Торином, али он истиче његове планове.

– Чуо сам за интересовање Торина, али моја првенствена жеља је да постанем стандардан у Звезди, а за иностранство има времена. Хтео ме је раније и Витесе, али сада размишљам само о Звездиним успесима.

И поред жестоке конкурениције за стартну поставу, атмосфера у екипи је феноменална.

– Сви имамо један веома добро познат циљ а то је освајање титуле и прекид Партизанове доминације. Прво место нам је унело додатну енергију и мотивацију, мада је пред нама дуг пут – сматра Савићевић.

 

Повезане вести

4 comments

Cira мар 7, 2014 at 06:15

Da bi se nametnuo na toj poziciji koju igras moras da imas harizmu,da budes vodja,da se ne krijes iza starijih igraca vec da uzmes stvar u svoje ruke,da budes lider i imas m…ili ih imas ili ne to je jednostavan odgovor na sve tvoje dileme.Igras na mestu ne kojem su nekad suvereno harali Pizon,Piksi,Prosinecki,Savicevic…Kada se samo setim sta je bio Robi u tvojim godinama…dosao u Zvezdu odbacen od Dinama i od prvog minuta uzeo loptu i pokazao svima kako jedno dete moze biti vodja tima.

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 6, 2014 at 23:50

zelim ti svu srecu al bolje je idi….i za tebe i za klub je bolje..ipak si ti samo prosecan talenat

Reply
d мар 6, 2014 at 22:00

vukane daj dzajicu procenat i igras sigurno….

Reply
delijans мар 6, 2014 at 21:15

Е мој Вукане…ја сањам Звездину титулу од 11 године,а ево већ ми је 18 година!Само храбро и верујем у тебе колико у тај мој сан.ХРАБРО!!!

Reply

Leave a Comment