Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеФудбал

Представљено 17 Звездиних фудбалских нада

Данашни дан, петак 7. март 2014. године остаће заувек уписан у биографије 17 дечака из Звездине Омладинске школе који су потписали професионалне уговоре са најтрофејнијем српским клубом.

Први велики корак у њиховим каријерама је направљен а уједно им је омогућено да у будућности умногоме сами креирају свој фудбалски пут. По речима председника Драгана Џајића који је током 52-годишње играчке и функционерске каријере на Маракани изнедрио десетине асова светског формата, повратак Црвене звезде на стазе старе славе доста зависи од рада са млађим категоријама.

– Фудбалски клуб Црвена звезда је увек у својим редовима имао играче из своје Омладинске школе, и увек када је постизала највеће успехе у првом тиму Црвена звезда је имала четири или пет играча пониклих у клубу. Данас потписујемо уговоре са овим младим играчима којима желим да поручим да буду стрпљиви и да сачекају своју шансу. Ово је такође доказ да се у млађим категоријама Црвене звезде добро и квалитетно ради. На њима је да се доказују и да се својим знањем, играма и професионализмом наметну тренерима првог тима. Волео бих да сви једног дана заиграју на великој сцени. Простора за напредак у нашем клубу сигурно имају – рекао је први човек црвено-белих.

Он се захвалио родитељима и тренерима младих нада Црвене звезде на труду, раду и разумевању за тренутну ситуацију у клубу. Џајић је посебно истакао једно име и његове заслуге за вишедеценијски рад у скаутирању играча.

– Захваљујем се Томи Милићевићу, човеку који већ деценијама доводи играче у наш клуб и међу којима су неки од највећих фудбалера који су носили дрес Црвене звезде – подвукао је Председник.

Директор Омладинске школе Срђан Васиљевић представио је 17 нових „професионалаца“ и за свакога од њих рекао да се ради о добрим, карактерним фудбалерима који су својим понашањем и фудбалским квалитетима заслужили потпис уговора са црвено-белима.

– Данас је свечани дан за наш клуб. Момци су добили велику прилику, али и обавезу да потврде указано поверење. Верујем да ће га оправдати и да ће наш клуб у будућности моћи да се ослони на њих – истакао је Васиљевић.

Професионалне уговоре са Црвеном звездом потписали су:

Жерађанин Жељко, Брајовић Милош, Манојловић Филип, Иличић Златко, Цветковић Ненад, Станковић Филип, Арсић Жељко, Ступић Владимир, Бјеличић Огњен, Јовановић Никола, Тошић Немања, Станковић Александар, Пановић Милан, Пејовић Никола, Цветковић Стефан, Ђурић Василије и Романић Лазар.

Нек’ се Маракани врате славни дани…

Повезане вести

12 comments

NCZ86 мар 7, 2014 at 20:30

jos kad bi od njih ispali dobri igraci …

Reply
Argh мар 7, 2014 at 17:36

ovi igraci 97. su gotovo svi rezerve, sem stankovica koji je i reprezentativac i dobar igrac, ovi ostali su na neku vezu potpisali ili sta vec. cim nema rangelova, ivanovica, mijailovica koji su standardni i medju najboljima. sramno

Reply
Sava мар 7, 2014 at 19:15

Sa Ivanovicem je vec potpisan.

Reply
Argh мар 7, 2014 at 19:16

jel si siguran? kad?

Reply
ds мар 7, 2014 at 19:43

Bas.Ti igraci koje si pomenuo su bolji nego neki pojedinci koji su potpisali ali nadajmo se da ce i za njih doci vrijeme.Onog Vasiljevica ne mogu da smislim

Reply
Sava мар 7, 2014 at 19:50

Nisam bas 100% siguran nego sam to cuo na drugim vestima od navijaca Zvezde.Ali nejasno mi je gde su tu kao sto ti pomenu Mijailovic,Rangelov,takodje bih napomenuo i Zukanovica,Jovanovica,Ristica…Uglavnom su potpisani menadzerski igraci. 🙁

Reply
Argh мар 7, 2014 at 20:19

zukanovic je letos potpisao ugovor, 100 posto, poznajem ga licno.

Lord Nikon мар 8, 2014 at 16:19

Jovanovic hoce ali zvezda se nesto razmislja ima ove vrsne stopere iz Kabale i sa Kipra…

bg мар 9, 2014 at 19:14

To si upravu za 97 godiste nisu potpisali najbolji.Nisu ni ovi losi sto su potpisali,neka su samo malo poceli misliti o omladinskoj skolli, ivanovic, rangelov , duronjic, miijailovic tuferdic nisu potpisali, godiste 97,

Reply
Ја мар 7, 2014 at 16:24

Gde je LUKA JOVIC?!!!

Reply
Argh мар 7, 2014 at 17:36

on je letos potpisao na 3 godine

Reply
Sabacki cigan мар 7, 2014 at 15:57

Nenad Cvetkovic..ako se ne varam..96 godiste,iz Uzica…igra centarhalfa..strasan igrac

Reply

Leave a Comment