Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаРукомет

Рукометаши славили против ПКБ-а

Рукометаши Црвене звезде славили су убедљиву победу против екипе ПКБ-а из Падинске Скеле резултатом 28:16 у 19. колу Супер лиге Србије. Црвено-бели су меч преломили у другом полувремену, када су и стигли до двоцифрене предности.

ПКБ је одолевао у првом делу првог полувремена и чак су у једном тренутку успели и да поведу са минималних 4:3. Црвено-бели су брзо одговорили преко расположених Брајовића и Алчаковића, који се вратио у тим после паузе због болести. Звезда је преокренула на 9:7, а затим се разиграо и Лука Денић, који је донео предност домаћем тиму на полувремену од 14:9.

У другом делу игре на паркету је постојала само једна екипа – Црвена звезда. Домаћи тим је сигурном игром стигао до двоцифрене предности (21:11). У финишу меча разиграли су се Младен Шотић и Милан Торбица и црвено-бели су стигли до убедљиве и очекиване победе.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде били су Стефан Алчаковић, Никола Лазић, Лука Денић, Младен Шотић и Војислав Брајовић са по четири постигнута гола, док се у екипи ПКБ-а истакао некадашњи рукометаш црвено-белих, Данило Лековић са осам погодака.

Црвена звезда – ПКБ 28:16 (14:9)

Дворана: СЦ Шумице. Гледалаца: 117. Судије: Остојић и Рајковић (Нови Сад).

Црвена звезда: Лазовић, Торбица 2, Пантелић, Алчаковић 4, Ољача, Денић 4, Лазић 4, Митровић 2, Косановић, Шотић 4, Цупара, Огризовић 1, Нешовановић 3, Кајганић, Брајовић 4, Антељ.

ПКБ: И. Лукић, Турковић, Митровић, Илић, З. Остојић 1, Цветковић 3, Лазић, Љубеновић, Лековић 8, Драгосављевић, Ђ. Лукић, Кукић, Симић, Л. Остојић, Јовановић 4.

Црвена звезда се поново изједначила са Металопластиком на табели. Оба тима имају по 27 бодова. У следећем колу Звезда гостује Радничком у Крагујевцу.

Повезане вести

1 comment

Djoksonidis мар 9, 2014 at 00:57

Bravo, Perunovi puleni! Hocemo 5/5 ove sezone!
Zvezda oOoOoO

Reply

Leave a Comment