Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Pašeko: „Jedva čekam da se vratim u Beograd“

Pašeko Vinisijus

Dobre vesti stižu iz Rio de Ženeira. Brazilac Vinisius Pašeko uspešno je transportovan iz Beograda za Brazil i po prvim prognozama na osnovu dosadašnjih analiza oporavka na teren bi mogao da se vrati već za tri meseca.

Naime sjajni vezista koji je na pripremama u Austriji doživeo prelom fibule, trenutno se nalazi pod budnim nadzorom lekarskog tima Flamenga i ima sjajne uslove za brz oporavak. Veliku pomoć, naravno pružio mu je u Rambo Petković koji ga je sačekao u Brazilu i pružio pomoć i podršku.

Popularni Vini kreće se uz pomoć štaka, u izvanrednoj je fizičkoj kondiciji, veoma je disciplinovan i to su sve veoma bitni parametri zbog kojih bi pred Delijama trebalo da zaigra mnogo pre nego što su pokazivale prvobitne prognoze.

– Osećam se dobro. Oporavak ide svojim tokom i verujte da jedva čekam da se vratim fudbalu i u Beograd. Pratiću rezultate mog tima i nadam se da ću što pre biti sa njima, da zajedno ostvarimo dobre rezultate – rekao je Vinisius Pašeko.

Povratak za Beograd planiran je za dva i po meseca, odnosno čim Pašeko završi program fizikalnih terapija. Napominjemo još da je prilikom Vinisiusovog puta u Brazil uz njega sve vreme bio doktor i vlasnik klinike „Anlave“ Slobodan Ivanović.

Повезане вести

20 comments

Leave a Comment