Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Dva Kovačevića i Kirovski se učlanili

Piksi sa sinom

Servis za članstvo je ovih dana jedna od najposećenijih lokacija na Zvezdinom stadionu. Pored “starih” članova koji uveliko obnavljaju svoju članarinu, u servis za članstvo svakodnevno dođe i veliki broj kako seniora, tako i juniora koji po prvi put i formalno postaju “deo Zvezde”.

Jedan od velikih navijača Crvene zvezde koji je danas obnovio članarinu je i fudbaler koji nikada nije propustio priliku da dobro oznoji crveno-beli dres – Nenad Kovačević. Kapiten Crvene zvezde je ovoga puta doveo i “pojačanje” – svog petogodišnjeg sina Balšu, i tom prilikom i njega učlanio u crveno-belu porodicu.

– Zvezda je moja kuća i normalno je da sam njen član. Za mene to nije nikakva vest, za mene je to deo života – rekao je Kovačević.

Takođe, član kluba postao je još jedan prvotimac Crvene zvezde. U pitanju je Aleksandar Kirovski, koji je pre nekoliko nedelja potpisao ugovor sa našim klubom. Reč je o talentovanom golmanu koji bez sumnje predstavlja budućnost Crvene zvezde.

Podsećamo, članarina traje godinu dana od datuma učlanjenja, a više o tome kako da postanete deo svog omiljenog kluba, možete pročitati na sajtu www.budideozvezde.rs.

Повезане вести

6 comments

Leave a Comment