Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичења

И ватерполисткиње Црвене звезде освојиле Куп Србије

Женски ватерполо тим Црвене звезде освојио Куп Србије пошто је у финалу побеђена екипа Партизана резултатом 8:2 (1:1, 2:0, 2:1, 3:0). Пред око 200 гледалаца на базену „Бањица“, црвено-беле су и други пут ове сезоне биле боље од „вечитог ривала“ и на крилима Јоване Дујовић освојиле први трофеј у клупској историји.

Опрезно је почео и један и други тим, па је резултат био нерешен у првој четвртини, а затим се вођство црвено-белих дама константно увећавало, и средином треће деонице је било 5:1 у корист нашег тима. Успеле су противнице да смање резултат на 5:2, али то је све што су успеле да ураде у овом мечу, јер је Црвена звезда постигла још три гола до краја меча и убедљиво славила. Најефикаснији актер меча била је поменута Јована Дујовић која је постигла четири поготка.

Око стотину Звездиних навијача је заједно са играчицама и стручним штабом прославило овај успех, а медаље финалисткињама и победницама Купа је уручио Владимир Вујасиновић.

Ево и комплетне статистике са званичног сајта Ватерполо савеза Србије:

Партизан – Црвена звезда 2:8 (1:1, 0:2, 1:2, 0:3)

Базен Бањица. Гледалаца: 200. Судије: Путниковић и Анђелић (обојица Београд).

ПАРТИЗАН РАЈФАЈЗЕН: Јоветић, Максимовић, Чегар, Илић 1, Рудић, Прица 1, Тимотијевић, Јањић, Весић, Ђорђевић, Цветковић, Јоксимовић, Шејат, Васковић. Тренер: Крстоношић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Александровић, Миловановић, Пантовић, Ружић, Бијелић 2, Дујовић 4, Симић 1, Мандић, Ђорђевић, Марковић, Илић, Јаковљевић 1, Вујовић, Јовановић. Тренер: Брадић.

После ватерполиста, кошаркаша, одбојкашица и одбојкаша, црвено-беле ватерполисткиње доносе пети Куп Србије црвено-белој породице ове сезоне.

Браво, девојке!

Повезане вести

2 comments

Goran137 мар 10, 2014 at 04:57

Bravo devojke,Zvezda ooooooo 🙂

Reply
ACA мар 9, 2014 at 22:00

Bravo devojke! Gazite redom 😛

Reply

Leave a Comment