Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаКошарка

Аранитовић путује у Бруклин

Александар Аранитовић и Бориша Симанић од 7. до 9. марта учествовали су на Џордановом класик бренд интернационалном кампу у Барселони. Након три дана рада под будним оком врхнуских стручњака изабрано је десет најбољих који ће отпутовати у Сједињене Америчке Државе.

Један од њих је и Звездин бек Александар Аранитовић који ове сезоне са доста успеха игра за кадетски и јуниорски тим црвено-белих. Он ће у априлу отпутовати у Бруклин са још деветорицом вршњака и тамо одиграти Џордан бренд класик Ол-стар утакмицу.

Требало би истаћи да је Аранитовић након некомплетираних 15 кола у Јединственој кадетској лиги Србије најкориснији играч са просечним индексом корисности 30.3, као и најбољи стрелац са 26 поена по утакмици.

Повезане вести

7 comments

sof мар 10, 2014 at 19:56

Овај Александар Аранитовић је брат оног Аранитовића који је из Звезде прешао у Партизан. Тако ће вероватно и овај да оде код њих јер су гробари

Reply
mariachi мар 10, 2014 at 14:05

Imamo buducnost to je bitno! Pocinje dominacija u svim sportovima!

Reply
aca nis мар 10, 2014 at 15:41

Samo pravilan rad sa njima i bicemo kosarkaski gigant koji ce se u bliskoj buducnosti boriti za trofej el, siguran sam u to.

Reply
mariachi мар 10, 2014 at 18:09

I tu nema brige jer imamo najbolju organizaciju za mlade igrace na ovim prostorima a i sire.

Reply
aca nis мар 10, 2014 at 19:10

Tako je. Samo je pitanje vremena kad cemo da preuzmemo primat sto se tice kosarke, i to ne samo u Srbiji, nego kao sto si rekao i sire. Odlutacu malo od teme, ali vujosevica neje pogodilo to sto im se ne daje toliko para, sto on mrzi Covica, nego ga je pogodilo to sto su mu uskracena deca iz fmp-a i sire jer Covic ima kontrolu nad vecinom tih mladih najboljih igraca, i kad ti se tako nesto uskrati ne da ces biti nervozan nego ces da ujedas bukvalno jer je to od cega zavisis kao klub. On ce sad da mora da kupuje, a to je skupo, dovodice mlade igrace iz Srbije koje mi necemo hteti, to je sumnjivog kvaliteta, tako da ja njega u neku ruku i razumem, ali neravno nije mi ga zao i nadam se da dolazi nase vreme u kosarci, a lepa je prilika za tako necim, mislim da je ne bi trebalo ispustiti.

Reply
pera мар 10, 2014 at 20:45

Bravo Aco opet si pogodio temu. Guru zavidi Čoviću zbog činjenice da je Zvezda konačno stabilan klub i pazi dobro zbog toga što ima najbolju školu košarke u Evropi. To nije moje subjektivno mišljenje već mišljenje mnogih stručnih ljudi u svetu košarke. Kad je tako tu se radjaju ovakvi igrači. MOra se uspostaviti ta nit što drugi klubovi ne mogu da urade da od mladog igrača koga stvori klub mora da postane igrač za FMP pa kad se tu dokaže da izadje na veliku scenu kao igrač Crvene Zvezde koja bi po logici stvari morala da bude uvek u društvu evroligaša sa ambicijama kad ima takav tim da pravi dobre rezultate. Kad mlad igrač prodje ove dve instance i zaigra u Zvezdi on ne može da nije kompletan igrač koji pruža sve za klub koji voli. Tu je jadac to Partizan nikada nije a i ne može da ostvari. Zagriženi i bezobrazni guru je to pronikao i pogoršao svoje zdravstveno stanje koje i mene zabrinjava kao za bilo kog drugog čoveka. Kako je samo njegov tim sinoć bio jadan. Potrošio čovek ceo tim sad i Bogdan koga je pokušao da odmori ne može da se sastavi. Opet se pokazalo da imena ne igraju košarku. A gospodo Radonjićeva teorija dobre odbrane dolazi iz utakmice u utakmicu do izražaja. Dobro selektiran tim u kome su pre svega atletski odabrani igrači koji rade posao zvani košarka. Danas neko da više sutra drugi.

mariachi мар 10, 2014 at 23:47

Upravu si. Pre nego sto nas je Coki spasao, U Srbiji je vladao sitem ono sto Dule zeli to Dule dobije ali bato, prc nema vise! Nego ne plasim se ja Duleta i ostalih sitnih riba, mene brinu ovi iz uprave sto pokusavaju da nas destabilizuju! Videli da su na vlasti pa pokusavaju da preduzmu!

Leave a Comment