Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

„Šesticom“ u istoriju

ŽFK Crvena zvezda

Ženski fudbalski klub Crvena zvezda koji je formiran pre samo nešto više od mesec dana i koji se priprema za svoje premijerno učešće u elitnom rangu srpskog ženskog fudbala, odigrao je svoju prvu pripremnu utakmicu. Istorijsku, prvu utakmicu Zvezdine fudbalerke odigrale su u Bijeljini (Republika Srpska) protiv domaće ekipe Radnika.

Radnik Bijeljina : ŽFK Crvena zvezda  1:6 (0:5)

Ovom istorijskom duelu za naš ženski fudbalski kolektiv, prisustvovalo je oko 400 gledalaca na gradskom stadionu u Bijeljini, a prvi pogodak za crveno-bele postigla je J. Damjanović.

Crveno-bele su svoju prvu utakmicu odigrale u sastavu: Petković, Smiljković, I. Damjanović, Arsenijević, Bobić, Popov, J. Damjanović, Erac, Pešić, Mijatović i Dobrosavljević. Igrale su još: Milojević, Šaponjić, Bajalica, Teodosijević, Ristić, Đorđević, Jovanović, Radišić, Petrović, Milinović, Milinković i Maksimović.

Strelci: 0:1 – J. Damjanović 14`; 0:2 – Bobić 20`; 0:3 – J. Damjanovič 21`; 0:4 – Mijatović 23`; 0:5 – J. Damjanović 35`; 1:5 – Tešnjak 55`; 1:6 – Mijatović 58`

Treba napomenuti da je ekipa ŽFK Radnik iz Bijeljine vicešampion Republike Srpske, ali i pored toga naše igračice koje su prvi put nastupile u crveno-belim dresovima do nogu su potukle ekipu koja naredne sezone stremi i šampionskoj tituli.

 

 

Повезане вести

7 comments

Leave a Comment