Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Шести јуниорски камп ФК на Јахорини

Фудбалски клуб Црвена звезда у сарадњи са Унис турсом у времену од 7. до 14. и од 14. до 21. јула организоваће шести међународни фудбалски камп у коме могу учествовати сви дечаци рођени у периоду од 1997. до 2006. године.

У до сада организованим камповима учешће су узимали млади фудбалери из свих земаља бивше Југославије, као и дечаци из Француске, Аустрије, Немачке, Швајцарске, Норвешке, Канаде и Америке. Неки од њих сада су на путу да остваре велике каријере и наступају за клубове као што су Црвена звезда, Рад, ОФК Београд, Војводина, Динамо, Штутгарт, Келн, Базел и Милан. Програм рада кампа заснива се на најсавременијим методама учења и стицања фудбалског знања и вештина које су прилагођене специфичностима узрасних категорија. Тим поводом секретар Омладинске школе Црвене звезде Дејан Цветковић, заједно са организаторима јуниорских кампова на Јахорини и Бару, господом Зораном Прерадовићем и Ненадом Филиповићем истакао је да поред фудбалског усавршања, кампови имају и едукативну улогу у развоју малишана.

– Фудбал је пре свега игра и наша намера је да деца уживају у дружењу и уз то покажу интересовање за фудбал. Веома озбиљно схватамо кампове које организујемо о чему говори и податак да су неки од дечака који су се истакли добили прилику да тренирају у Црвеној звезди. Поред кампова у Бару и на Јахорини у плану је и организација кампа у Словенији, односно Термама Чатеж у сарадњи са нашим спонзором – рекао је Цветковић.

Организатор и координатор кампа на Јахорини, а уједно и представник фирме Уникс турс, Зоран Прерадовић, истакао је да је изузетно задовољан камповима који су организовани претходних година, и изразио уверење да ће наставак сарадње са Црвеном звездом бити на обострано задовољство.

– Црвена звезда је велики бренд због чега осећамо велику част због сарадње коју имамо, и уједно се захваљујемо на указаном поверењу. Претходне године на кампу су учествовали дечаци из земаља западне Европе и читавог света. То када Енглези или Аустријанци своје дете пошаљу на камп Црвене звезде довољно говори о репутацији клуба. До сада смо имали то задовољство да се на усавршавање фудбалског знања и дружење долази много талентованих фудбалера и надамо се да ће се тај тренд наставити и наредне године – навео је Прерадовић.

Са мишљењем Прерадовића слаже се и Ненад Филиповић који је поред тога што је задужен за организацију кампова на територији Црне Горе, односно Бару, и сам фудбалски тренер.

– Наша жеља је да неки од дечака који дођу у камп једнога дана заиграју за први тим Црвене звезде. И након завршетка кампова настављамо да пратимо сву талентовану децу. Сви дечаци покажу одређен квалитет, међутим познато је да у Црвеној звезди могу да играју само најбољи. Верујем да ћемо успети да откријемо новог Дејана Савићевића – рекао је Филиповић.

За разлику од Јахорине која се налази на 1640 метара надморске висине и где је лети пријатно време за тренирање, камп у Бару организује се зими, односно у месецу јануару.

Све информације везане за кампове Црвене звезде можете добити на број телефона +387 51 340 960+387 51 340 960 као и путем e-mail адресе info@unistours.com.

Повезане вести

1 comment

dejo мар 12, 2014 at 17:41

Samo napred omaladinska skolo nase Crvene Zvezde sirite kampove Crvene Zvezde svugdje u Svijetu jer tako ce bit samo bolje nasoj Crvenoj Zvezdi 😀

Reply

Leave a Comment