Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаПрипремеФудбал

Sopot poslednji test, večeras poznat i rival u LE

Fudbaleri Crvene zvezde danas u 18 časova sastaju se sa ekipom Sopota i to predstavlja poslednju proveru pred početak sezone. Meč će se igrati bez prisustva publike, a njemu neće moći da prisustvuju ni mediji. Predpostavlja se da će trener uigravati zadnju liniju koja bi trebala da istrči na teren 28. jula.

Sopot je inače filijala našeg kluba, tako da je jasno zbog čega je baš taj tim protivnik pred prvi zvanični meč. Prvi razlog  je kako bi se linije tima uigrale(posebno poslednja) protiv slabijeg rivala, a drugi je da bi se izbegli eventualni grublji dueli drugih ekipa. Naravno tome treba pridodati i da je ovo odlična prilika igračima Sopota da se dokažu Robertu Prosinečkom. Posebno će biti zanimljivo kako će igrati štoperi na današnjem meču i da li će neko od njih možda dobrom partijom dobiti šansu i u prvom timu, kada je već ta pozicija u deficitu.

Već kada meč bude bio završen, Robi i ekipa će saznati ime narednog protivnika  u 3. kolu kvalifikacija za Evropa Ligu. Drugi meč između Ventspilsa i Šahtjora iz Belorusije počinje danas od 17:30. Ventspils je u prednosti posle gostovanja u prvom meču i vode sa 1:0. Tom meču će prisustvovati i Žare Đurović, kako bi se što bolje upoznao sa narednim rivalom.

Повезане вести

44 comments

Leave a Comment