Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Бајковић: „Најсрећнији сам човек на свету, хвала свима“

Нису играчи Црвене звезде могли да приреде лепши поклон за рођендан голману Бобану Бајковићу од победе.

На дан када је напунио 29 година љубимац Звездиних навијача је доживео овације Маракане. Његов тим је и даље лидер на табели, а у сусрету са Крагујевчанима успео је да сачува свој гол.

– Најсрећнији сам човек на свету. Хвала свима, саиграчима, стручном штабу, навијачима. Издржао сам некако да не заплачем, али су ми се очи напуниле сузама. Ово не може нигде да се доживи, осим у Звезди. Преплавиле су ме емоције, десет година сам у клубу и ово је моја кућа. Надам се да ћу у мају такође имати разлога за славље – рекао је Бајковић.

Све до 75. минута Раднички је имао бод, а онда је Филип Касалица затресао мрежу Чанчаревића и донео нову победу Црвеној звезди.

– Хвала Касалици, поклонио ми је најлепши поклон за рођендан. Није било лако, мучили смо се до пред крај, али оваквим победама се долази до трофеја. Желимо титулу и некада мора и овако да се дође до бодова. Заборављамо Раднички и окрећемо се наредном противнику, Доњем Срему. Понављам да сам најсрећнији човек на свету данас.

Повезане вести

10 comments

горан мар 17, 2014 at 00:54

Честитке Бајковићу на 29. рођендану. Види се да заиста искрено воли клуб. Вечерас на СОС кењалу у емисији Тотал Сокер су апострофирали слику са прославе Бајковићевог рођендана испред „севера“. Спорна је била торта са бројем „1.“, где су алудирали на то како Звезда има наводно помоћ Вучића и како бр. један са тачком иза означава не број на дресу већ значи први на табели. Иначе ни једну лепу реч нису рекли о игри Црвене звезде иако се ради о лидеру на табели. Чак штовише сложили су се у томе да је Раднички требао играти офанзивније против „никад слабије Звезде“ јер би у том случају сигурно победио.

Reply
горан мар 17, 2014 at 00:56

*већ означава редни број на табели (као у фазону како се надају да није тачно оно што се прича како се већ све унапред зна око тога ко ће бити првак).

Reply
Fornicator мар 17, 2014 at 02:47

Total Soker je retrogradna i zaostala kvazi sportska emisija sa kvazi sportskim stručnjacima, pa čak i da nisu pristrasni kao što jesu, ne treba ih gledati. Mislim da je i otužni sportski pregled sa B92 bolji od toga.
Inače, lepu reč za igru Zvezde nema niko, tako da ih za to ne treba kriviti, a priznajem im i ovo za Radnički – zaista su trebali da nas napadnu (i ne samo oni) jer smo najsporija ekipa lige.

Reply
... мар 17, 2014 at 14:46

Mozda zato sto su ovo kolo odigrali katastrofalno. Inace ne gledam tu emisiju, ali sam ovaj put igrom slucaja pogledao. Mogu reci da su rekli dosta istine, a najvise vezano za Daudu koji ima kvalitet ali nema zelju i pitanje je da li uopste zasluzuje da se nadje na terenu. Dalje takodje osvrnuli su se na igre drugih gde su pohvalili Mijailovica uopsteno, kao i Bajku, ali da su na ovom mecu podbacili pre svih Nine i Laza, jer od njih se mnogo vise ocekuje, a to je hteli priznati ili ne sve istina.

Reply
горан мар 18, 2014 at 01:10

Негативно су говорили о игри и против Јагодине и Напретка. Против Јагодине су више апострофирали изненађујуће слабу игру Јагодинаца, алудирајући на то да су нас пустили, него тактички добро одиграну утакмицу Звезде. Када је Партизан победио Раднички 0-5, тада нису доводили у питање регуларност него су делили хвалоспеве о игри Партизана. У принципу потурају мантру како је за Партизан очекивано да победи убедљиво, док се Звезда критикује како год да одигра. Ово са тортом је било толико малициозно и тривијално да ни у једној озбиљној спортској емисији неби разматрали тај детаљ као релевантан за било какву врсту теорије.

Reply
... мар 18, 2014 at 12:23

Da inace su sve teorije zavere, pa i treneri svih preostalih 15 klubova rade protiv Zvezde, ma daj molim te cuti. Ovaj put su ljudi bili konkretni 100%, jel treba da pricaju neistine kako bi likovi poput tebe bili zadovoljni???

Reply
Teks Viler ceka titulu мар 16, 2014 at 07:40

Da si nam ziv,zdrav i srecan, junacino!

Reply
Црна Гора ЦЗВ мар 15, 2014 at 22:15

Bajko je iskreni Zvezdas!

Reply
Napaljena Zvezdasica :* мар 15, 2014 at 21:00

Srecan rodjendan bajko sve najbolje i da osvojis titulu sa nasom zvezdom …

Reply
Marija мар 15, 2014 at 20:29

Bajko oooooooooooooo

Reply

Leave a Comment