Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

Радоњић: „Честитам играчима“

Кошаркашки клуб Црвена звезда завршиће лигашки део такмичења на првој позицији. То је потврђено вечерас у Задру. Црвено-бели су савладали домаћина резултатом 67:53. Тренер Радоњић је морао да буде задовољан након вечерашње утакмице, он је честитао својим играчима, и захвалио се екипи Задра.

„Захвалио бих се Задру што су нам изашли у сусрет да меч играмо у суботу, уместо у недељу и да на тај начин боље дочекамо дуел у  Еврокупу који играмо већ у уторак у Литванији. Ми смо у жестоком ритму, дошли смо после меча у ком смо савладали Лијетувос Ритас и обезбедили пласман у најбољих осам. Ми смо знали да нас очекује тежак меч јер је Задар тражио бодове спаса и било је јасно да ће дати максимум.“

Тренер сматра да је његова екипа показала карактер.

„У првом делу није изгледало тако добро, али смо у другом појачали одбрану и доминирали у скоку. Убрзо смо имали све у нашим рукама и обезбедили бодове који нас теоретски воде на прво месту групи. Хвала публици која је направила сјајан амбијент и честитам играчима на озбиљном приступу. Није уопште било једноставно после Ритаса бити на адекватном нивоу, али смо показали да имамо карактер и квалитет“, закључио је Дејан Радоњић.

Млади Звездин плејмејкер Никола Ребић одиграо је у Задру 7 минута и за то време постигао 6 поена, уз 1 скок и 1 украдену лопту.

„Одиграли смо тврду утакмицу. Нисмо најбоље отворили меч па је у првом полувремену био резултатски егал. Мислим да је у другом полувремену превагу донело наше искуство и мислим да смо одиграли добар меч. Свели смо противника на само 53 поена и одиграли добру одбрану што смо раније зацртали. Честитао бих екипи Задра  на фер и коректној борби.“

Повезане вести

7 comments

Deki мар 16, 2014 at 13:06 Reply
Teks Viler ceka titulu мар 16, 2014 at 07:42

Gospodin!

Reply
delija 1979 мар 15, 2014 at 22:21

Cestitam prvo igracima i strucnom stabu na prvom mestu u aba ligi i na plasmanu u top 8 Evro-cupa,a onda i ostalim ljudima koji su uz klub i upravi na celu sa GOSPODINOM Nebojsom Covicem uz poruku koja glasi OSVOJICEMO SVE!!!!!

Reply
cvetkonovak мар 15, 2014 at 23:08

Brutalno istinit komentar!!! Nemam sta da dodam…

Reply
Koks zvani Voks мар 16, 2014 at 09:00

Samo da mi je znati koji bo-li-di mogu da stave minus na ovo..
Jos jednom,BRAVO ZVEZDO!

Reply
Бранимир мар 16, 2014 at 10:07

То не знају ни они, јер су – болиди.

Reply
Црна Гора ЦЗВ мар 15, 2014 at 22:11

Bravo Deki!

Reply

Leave a Comment