Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Флорбол клуб победом у дербију стигао до финала плеј-офа

Флорбол тим Црвене звезде избацио је екипу Партизана у полуфиналу плеј-офа и пласирао се у финале које ће играти против екипе Пирата. Црвено-бели су у првом мечу против вечитог ривала славили резултатом 5:2 (1:1, 2:1, 2:0), а у другом сусрету су били још убедљивији и са 6:1 (3:0, 1:1, 2:0) завршили сав посао у полуфиналној серији.

Стрелци за Звезду у победи од 5:2 били су Стефан Пожар (два поготка), Марко Петровић, Бојан Станојевић и Страхиња Аврамовић, док су у тријумфу од 6:1 најбољи утисак оставили голман Петар Ристивојевић и најбољи стрелац црвено-белих Марко Петровић. Црвена звезда је на тај начин са 3:0 елиминисала вечитог ривала (стартовали су у плеј-офу са предношћу од 1:0 због бољег пласмана у лигашком делу такмичења од црно-белих).

Звезда је иначе у својој првој сезони свих шест пута савладала Партизан (четири пута у лигашком делу и у два наврата у плеј-офу) и у финалу ће се састати са екипом Пирата, која је лигашки део такмичења завршила на првој позицији са бодом више од црвено-белих, док су у полуфиналу плеј-офа два пута били бољи од Београда (4:2 и 8:6).

Финале би по приказаним партијама из лигашког дела првенства требало да буде врло неизвесно јер су обе екипе приближно истог квалитета о чему сведочи и учинак у међусобним дуелима. Звезда и Пирати су славили по једну победу, а још два пута је било нерешено па су се изводили пенали. Иначе, црвено-бели су у тријумфу од 6:1 против Партизана имали лепу подршку са трибина, малу, али довољно гласну.

 

Повезане вести

4 comments

горан мар 23, 2014 at 02:56

haha samo gazi u svim sportovima

Reply
Goran137 мар 20, 2014 at 11:19

Bravo.6 puta ih otresli nabijanje kompleksa 🙂 Kada je finale?

Reply
FBK CZV мар 20, 2014 at 10:42

Vise o florbol klubu Crvena zvezda:

https://www.facebook.com/FlorbolKlubCrvenazvezda

Potrudicemo se da se ne zaustavimo samo na ovim pobedama…!
Pozdrav delijama!!!

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мар 19, 2014 at 19:18

BRAVO,SAMO NAPRED .GAZITE IH GDE GOD IH SRETNETE .HOĆEMO TITULU .ŽIVELA ZVEZDA.

Reply

Leave a Comment