Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Мрђа: „Трајковић помешао Звезду са Партизаном“

Изјаве фудбалера Партизана Бранислава Трајковића, како се Звезда гура од стране свих да буде прва,  подигле су пуно „прашине“. Након Милијаша, свој коментар на ове, поприлично неумесне изјаве, имао је и наш нападач Драган Мрђа.

„Мало нас је помешао са сопственом екипом. Рекао бих да су навикли да буду први и сада не умеју да се понашају. Жали се Трајковић на притисак. Па, мајсторе, играш у Партизану, наравно да постоји притисак. Набројаћу само неке мечеве за које је стручна јавност констатовала да смо оштећени. У утакмици са Доњим Сремом примили смо гол из чистог офсајда. Затим, на мечу са Чукаричким није нам свиран пенал. С друге стране, Вождовцу у мечу са Партизаном није досуђен једанаестерац, а о њиховој утакмици против Пазара у Хумској нећу ни да причам. Ту крађу не да је видела цела Србија, него читав свет… Све ово што сам изнео није моје мишљење. То су чињенице које је потврдила судијска комисија“ рекао је Мрђа за „Информер“.

Повезане вести

8 comments

dusan мар 21, 2014 at 23:08

nije mi jasno zasto se toliko obaziremo na ovo gov*do grobarsko. trajkovicu, tako je! guraju nas da budemo prvi. sest godina ste krali, podmetali, hapsili uz pomoc vlasti, ruzica, spsa i ne znam koga sve jos. toga vise nema. jel ste se iznenadili? bas me briga. guraju nas. sve smo namestili. i sta cete sad?

Reply
Senad мар 21, 2014 at 14:34

Ma coban obicni,juce dosao u Partizan i on sad nesto kao zna.Samo nek se sjeti N. Pazara u prvom kolu na armijskom stadionu i sve je jasno.Al jok,bitno da se laprda nesto,a mozga ni grama.Tu se vidi razlika izmedju igraca i cobana,evo kad govorimo o Partizanu ja nikad nisam cuo da je npr Sasa Ilic nesto slicno izjavio.

Reply
I.V.A.N мар 21, 2014 at 13:47

Ovaj Trajkovic je bagra teska :mrgreen:

Reply
mariachi мар 21, 2014 at 14:12

Kockar propali! Radi po nalogu celavog gov*eta

Reply
Звезда шампион! мар 21, 2014 at 13:27

Какво г.о.в.н.о од човека је Трајковић то је страшно.Нудио се Звезди у сваком прелазном поку,а сад овако прича.Мрђа му је све лепо објаснио.

Reply
Vladimir мар 21, 2014 at 12:37

Kratko receno, misu vrati de u rupu!

Reply
Nemanja Bas Delija мар 21, 2014 at 12:26

Mrdja majstore, jos minimum 10 golova do kraja sezone da postignes!

Reply
zvezdas мар 22, 2014 at 00:09

koli je ovaj sto lupa minuseve grobarcina neka sigurno!!!!

Reply

Leave a Comment