Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Стојановић и Мрђа пред Доњи Срем: Циљ је победа

Утакмицама 20. кола које се играју у суботу 22. и недељу 23. марта наставља се фудбалско првенство Србије. Лидер на табели и најтрофејнији српски клуб Црвена звезда гостује екипи Доњег Срема у Новом Саду. И поред жеље оба клуба да се сусрет одигра у Пећинцима, полиција и органи задужени за безбедност нису дозволили гостовање црвено-белих на „Сувачи“, па је донета одлука да се меч одигра у суботу 22. марта са почетком у 14 часова и 30 минута на стадиону „Карађорђе“.

Наредни ривал изабраника Славише Стојановића у јесењој полусезони успео је на Маракани да избори нерешен резултат поготком у последњим тренуцима, што довољно говори о томе да клуб из Љутице Богдана не очекује нимало лак задатак.

– На реду је утакмица са Доњим Сремом који нам је на нашем стадиону показао зубе у претходној утакмици и „откинуо“ нам два бода. У односу на утакмицу одиграну у септембру, сматрам да су сада још јачи и стабилнији, играју веома агресивно и тркачки су веома добри. У својим редовима имају неколицину одличних индивидуалаца и свесни смо да нам неће бити нимало лако – рекао је Стојановић.

Са мишљењем шефа слаже се и најбољи стрелац Црвене звезде и националног првенства Драган Мрђа који ће сутра у Новом Саду учинити све да увећа голгетерски салдо.

– Имамо јасан циљ пред нама, а то је нова победа. Поштујемо сваког ривала, али исто тако знамо шта хоћемо. Нова три бода освојићемо само ако будемо агресивни колико и противник и ако покажемо већу жељу за тријумфом. Није ми битно да ли ћу постићи гол, као ни коначан резултат. Био он 1:0 или убедљивији, сасвим је свеједно. У фудбалу се једино памти победник. У налету смо, имамо девет везаних победа, атмосфера међу играчима је одлична, и сматрам да треба да искористимо актуелни тренутак и задржимо прво место на табели – истакао је Мрђа.

Тренер Стојановић се не обазире превише на статистику и евентуални рекорд по броју узастопних победа.

– Не занимају ме статистика и низови. Идемо из утакмице у утакмицу, и у сваку улазимо са циљем да победимо. Имамо мањих кадровских проблема са повредама, међутим, верујем да ће сви бити спремни за утакмицу сутра – нагласио је шеф струке Црвене звезде.

Повезане вести

7 comments

Marko мар 22, 2014 at 11:55

Pored pobjede koja je glavni cilj,ja zelim vidjeti i bolju igru jer je prosla utakmica bila katastrofalna i napokon jedan tim,najbolji,a ne stalno neke izmjene.

Reply
Teks Viler ceka titulu мар 21, 2014 at 18:17

Stojanovic?Mudar,taktican,kulturan,korektan,uljudan….Nije kriv za stanje van terena,nije kriv za to sto jesenas nismo imali stoperski tandem niti za sudijske lakrdije protiv Srema,Cuke ili za ponisten gol Gogica u Nisu.Naravno da Stojanovic nije idealan trener ali zar bi idealan bio u JSL danas?Ovo je samo moje misljenje,nisam fudbalski ekspert ali nisam ni za hajku na coveka koji nas je posle 502 dana doveo na prvo mesto.

Reply
V Majstorovic мар 21, 2014 at 16:48

Tako je, samo da zadrzimo ovaj pristup do kraja sezone, protivnik po protivnik, dobar skauting svakog rivala, mentalna i takticka priprema svake utakmice, pozitivan pristup i energija sa tribina i nece biti problema. Uprkos svemu ostanimo gospoda i na terenu a i u javnosti. Na kraju sezone mozemo da pricamo o svim pritiscima, spletkarenjima, medijskom lincu, institucionalnim saplitanjima, kriminalnoj sudijskoj organizaciji, delegiranju sudija, sudjenju za JSD itd. U inat svima njima ima da osvojimo titulu, posteno i na terenu.

Reply
marko мар 21, 2014 at 18:06

Nama trebaju pojacnja i to sto pre da se napravi sto jaka ekipa i da se dovede trener motivator trener koji ce da motivise ekipu da igra brz i mocan fudbal agresvnost presnig. Cak i ako sa Stojanovica uzmemo titulu treba ga smeniti i dovesiti npr Stamenkovica ili Lalatovica nama trebaju treneri motivatori

Reply
Mani мар 21, 2014 at 20:19

Sta pricas covece kakav Stamenkovic, to je obican cirkuzant!! Lalatovic ce verovatno u buducnosti dobiti sansu da vodi Zvezdu i u njemu ima potencijala, a sto se tice sadasnjeg trenera ako osvoji titulu a verujem da hoce, treba ostaviti coveka da nastavi da radi i da pokusamo da se plasiramo u evropu, ako ne LS onda bar u grupnu fazu LE. Kakvo menjanje trenera na svakih 6 ili 12 meseci?!

Reply
... мар 22, 2014 at 00:45

E da se pitaju ovakvi kao ovaj marko mi ne samo da bi smenili trenera vec bi Mrdja, Milijas, Gogic, Kasalica, zatim Katic, Dzenkins, Dragicevic svi odavno napustili Zvezdu, ali sreca pa se ne pitaju takvi likovi

Reply
... мар 22, 2014 at 00:46

I svi bi mi voleli pojacanja i slicno, ali imamo jedan problem, a to je dug od preko 40 miliona, i zato treba da drzimo ove sto ih imamo, i da ih podrzimo a ne da glumimo i menjamo uvek nekoga.

Leave a Comment