Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Ракочевић: Видимо се у Арени

Улазнице за реванш меч четвртфинала Еврокупа у коме Црвена звезда јури заостатак од три поена (79:82) против Будивељника биће пуштене у продају у недељу. Карте ће моћи да се купе на продајним местима Евентима у Комбанк арени (од 10 до 20 х), ТЦ Ушће (од 10 до 22х), Дому омладине (од 12 до 20х) и Билет центру (од 10 до 15х). Руководство клуба одредило је веома популарне цене карата које се крећу од 400 до 1200 динара са жељом да се трибине наше највеће дворане испуне до последњег места како би играчи имали максималну подршку. Све детаље око продаје улазница, комплетан ценовник као и графички приказ свих сектора у Комбанк арени можете погледати овде.

Један од оних који ће сигурно уживо гледати меч и пружити подршку вољеном клубу је бивши капитен и љубимац навијача Игор Ракочевић. То је најавио још у четвртак 20. марта својим „твитом“ у коме је рекао: „Среда, сви у Арену. Видимо се тамо“. Више него довољан разлог за интервју са човеком који је у Звездином дресу освојио два национална Купа и једну титулу шампиона државе.

Прослављени репрезентативац и троструки освајач трофеја Алфонсо Форд, намењеног најбољем стрелцу Евролиге, недавно је имао мањих здравствених проблема па је наше прво питање управо било како се тренутно осећа:

Коначно сам се опоравио од операције и хвала на питању, добро сам – уз преознатљив осмех каже популарни Ракац и додаје:

Чак сам почео и да тренирам, али најважније је да се сада нормално крећем и да ћу доћи у Арену да пружим подршку мојој Звезди – рекао је Ракочевић и тако направио најбољи шлагворт за наше наредно питање које се односило на очекивања пред меч са Будивељником који је на програму у среду, 26. марта од 19 сати и 30 минута.

Мислим да имамо јако велике шансе да прођемо у полуфинале што би био фантастичан успех. У првом мечу на гостовању у Каунасу остварен је врло добар резултат. Могло је да буде опасно, јер је Будивлејник у неколико наврата имао двеоцифрену предност, али је Звезда показала карактер. Резултат је у потпуности активан, оно што се каже достижан је на један посед лопте. Зато морам да признам да сам оптимиста, јер мислим да Звезда има бољу игру.

Ракочевић је у потпуности подржао одлуку да се утакмица са Будивељником игра у Комбанк арени:

То је био прави потез и апсолутно га подржавам, јер капацитет Арене је оно што Звезди треба у сваком смислу. Звезда је велики клуб, организационо се у потпуности стабилизовао и ојачао у шта сам и лично могао да се уверим прошле сезоне када сам био капитен и зато мислим да је добро да Звезда овако значајне мечеве игра у нашој највећој дворани. Арена задовољава највише стандарде у сваком смислу. Имао сам прилике неколико пута да играм у њој и заиста је фантастична. То је уживање за сваког кошаркаша, а сигуран сам и за публику.

Колико би било значајано да навијачи испуне трибине до последњег места и пруже максималну подршку играчима на терену из угла великог аса прокоментарисао је Ракочевић:

Значи заиста много, тешко је то речима описати. Кад си на паркету и кад чујеш тај хук са трибина то те једноставно понесе. А Звездини навијачи су у томе посебни. Нико не може да остане имун на то. Публика каква је Звездина те сваки пут додатно мотивише и та огромна енергија која се осећа ти подиже адреналин. Мени је то много значило и ја сам кроз целу своју каријеру волео да играм велике утакмице каква је несумњиво и ова између Звезде и Будивељника. Са пуним трибинама Комбанк арена Звезда је за корак сигурно ближа остварењу циља.

На крају, Ракочевић је поручио навијачима:

Пре свега их позивам да у што већем броју дођу у Арену и подрже Звезду, а онда и да уживају у кошарци и успесима које је Звезда поново почела да остварује. А, ја ћу сигурно бити тамо – закључио је Ракочевић.

Повезане вести

4 comments

josif мар 23, 2014 at 10:16

Mi svoje legende neznamo da cenimo.Dajemo pare strancima,dajemo pare polovnim domacim igracima a od svih je Igor bolji u ovom trenutku ako ima 35g,potpisujem.Pozz.MKD

Reply
Fornicator мар 23, 2014 at 13:33

Zasmetao je nekome, nije oteran zbog loše igre sigurno.

Reply
Coa мар 22, 2014 at 15:17

Kako mi je krivo zbog ove nase Legende i cini mi se da mu je ucinjena nepravda ❗
Dosao je u jako teskom trenutku, obecao Evroligu, i ruku na srce bio je najzasluzniji sto smo mi ove godine igrali Evroligu, i onda na kraju sezone, sut karta 😈

Reply
pera мар 22, 2014 at 17:55

Vratiće se Igor kao direktor na duge staze.

Reply

Leave a Comment