Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаРукомет

Рукометаши против Колубаре за плеј-оф

Рукометаши Црвене звезде у 21.колу, претпоследњем регуларног дела, дочекују Колубару из Лазаревца.

Екипа из Лазаревца је нанела и први пораз Црвеној звезди у овом шампионату. Победа би, осим реванша, значила и пласман у плеј – оф. Играчи Црвене звезде се у Крагујевцу нису понели као играчи Црвене звезде, а по приказаној игри поставља се питање да ли су и дошли на утакмицу. Осим што су обрукали клуб и себе, обрукали су и свог тренера и довели у питање амбиције и циљеве у овој сезони. Да ли су победе над Моравом, ПКБ-ом или Спартаком довољне да екипа помисли да је довољно изаћи и носити грб Црвене звезде, показаће се већ против Колубаре. Иако су рукометни центри у Србији угашени, и данас се игра рукомет. Да ли је постојећи играчки кадар РК Црвена звезда достојан клуба и амбиција судиће се на крају, али имају обавезу према свом тренеру највише, али и према навијачима, којих нема на рукометним мечевима из њима познатих разлога. Ако ће доћи када се освоји трофеј, морају да знају да постоји и пут то трофеја.

Додатан проблем Ненаду Перуничићу представља то што није имао пун тим на тренингу, ниједном. Проблеми са повредама су доста угрозиле тим. Бојан Митровић неће наступити, док проблеме са повредама и вирусом имају Анђелић, Павлов, Цупара…

Највише је показао одлични Вук Лазовић, као и најискуснији Огњен Кајганић, који је одиграо само два меча. Ако најстарији имају највећу вољу, онда је то велики проблем. И даље се од Војислава Брајовића највише очекује, а он то највише и дугује. Игре по систему топло-хладно нису добре ни за њега, ни за тим. Има још времена да показе да ли може да се избори са притиском и буде лидер тима. Косановић је затајио после одличног поцетка, а Павлов није ни сенка која је била нада тима. Верујемо да ће се од Колубаре ствари променити на боље.

Позив навијачима… одавно стоји. Рука је пружена. А у недељу не играју ни фудбалери, ни кошаркаши, ни ватерполисти. Играју рукометаши.

Црвена звезда – Колубара, недеља 23.март 17.30

Дођите у Шумице!

Повезане вести

Leave a Comment