Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Bajković: „Neka oni misle o nama“

Boban Bajković

Sjajni čuvar naše mreže, Boban Bajković, siguran je da je Crvena zvezda kvalitetniji tim od Letonaca i da plasman u sledeće kolo kvalifikacija ne sme da dođe u pitanje.

– Ako uđemo muški u utakmicu, sa maksimalnom ozbiljnošću, a ne vidim razlog da ne bude tako, mislim da smo apsolutni favoriti u tom dvomeču. Ponavljam, bitno mi je da mi kao ekipa budemo na nivou, i problema neće biti – jasan je Bajković.

Na meču protiv Šahtjora napadač Letonaca Mvondo postigao je dva gola, ali to zvezdinu „jedinicu“ ne brine previše.

– Svaka mu čast, pogledaćemo sigurno neke snimke, videću o kakvom je igraču reč, pokušaću da ga snimim i pročitam kako bih sebi olakšao posao. Takođe, mislim da će moji drugovi iz odbrane odraditi sve zadatke koje im trener postavi, i da neću imati puno posla. Svesni smo u kakvom timu igramo, koga predstvaljamo, i smatram da oni treba više da misle o nama, nego mi o njima.

Pripreme su svakako period sezone koji igrači najmanje vole, ali Bajković i svi su svesni da je to sve rađeno za njihovo dobro.

– Bilo je naporno, ali smo izdržali. Mnogo znoja i kiseonika smo potrošili na Zlatiboru i Austriji, sada je došlo vreme da pokažemo našim navijačima koliko cenimo njihovu podršku u svakoj utakmici. Nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat već u prvoj utakmici, i da onda na našoj Marakani, pred punim tribinama zajedno proslaviti prolazak u sledeće kolo kvalifikacija. Nema razloga da tako ne bude – uverava nas Bajković.

Повезане вести

8 comments

Leave a Comment