Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Нелсон и Марјановић: Подршка навијача нам је неопходна

Кошаркаши Црвене звезде Телеком нису били у најбољем издању у првом мечу против Будивељника, али су упркос томе успели да пред реванш меч остану само на три поена заостатка. Друга утакмица четвртфинала Еврокупа биће потпуно другачија јер ће чета тренера Радоњића иза себе имати велику подршку навијача у Комбанк арени.

Плејмејкер Црвене звезде Демаркус Нелсон сматра да је заостатак од три поена пред Звездиним навијачима могуће надокнадити:

Три поена је разлика која се стиже у једном нападу и то је нешто што морамо да урадимо. Очекујем веома тешку утакмицу, а ми морамо да одиграмо пред нашим навијачима чврсто да бисмо дошли до победе. Будивељник је веома добар тим и очекујем добар меч – започео је причу Нелсон, а потом се осврнуо на повратак црвено-белих у Комбанк арену:

Играмо опет у Комбанк арени, прошло је доста времена од нашег последњег меча тамо и рекао бих да смо сада у доста бољој форми. Знамо да је веома важна утакмица, не размишљамо о томе шта је некада било, у мислима нам је само утакмица у среду. Максимално смо фокусирани и мотивисани на следећи меч, надам се пред великим бројем наших навијача. Они су нам велика подршка и много нам значи када чујемо буку која допире са трибина – истакао је Нелсон.

Организатор игре Црвене звезде Телеком имао је само речи хвале за шампиона Украјине, али зна где је кључ утакмице.

Они су комплетан тим. Њихови бекови су нас баш намучили у прошлом мечу, а такође имају и одличне високе играче. Морамо да одиграмо боље у одбрани јер смо у првој утакмици са Будивелником направили пуно грешака у том сегменту. Ако смањимо број грешака на минимум, мислим да ћемо бити јако близу победе – закључио је Демаркус Нелсон.

Бобан Марјановић је свестан да црвено-беле очекује тежак посао и зато позива навијаче да дођу у што већем броју у Комбанк арену:

Надам се да ће навијачи доћи у великом броју јер нам је подршка преко потребна да остваримо циљ и одемо даље. Разлика није недостижна, али против екипе као што је Будивељник није ни мала. Морамо да им се супротставимо чврстом одбраном и мислм да је она стварно кључ победе.

Под кошем у саставу Украјинаца посебно истиче Даријуш Лавринович:

За Лавриновича је задужен Рашко – насмејао се Марјановић, а потом додао:

Шалу на страну реч је о веома квалитетном играчу. Он јесте један од најбољих играча Будивељника, али не бих никога истицао у први план јер је реч о јако квалитетном тиму – завршио је причу Бобан Марјановић.

Да за меч са Будивељником влада велико интересовање међу навијачима доказ је и чињеница да је првог дана продато чак 6200 карата. Улазнице се могу купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, Билет центар, Дом омладине, ТЦ Ушће и још 150 продајних места широм Србије) по ценама од 400 до 1200 динара.

Повезане вести

5 comments

Samo ti мар 24, 2014 at 13:54

“Пионир би био исувише мали: Распродата готово трећина Арене, пакао чека Будивељник!“

Reply
Spartanac мар 24, 2014 at 13:35

Jel zna nerko nesto opsirnije o porazu kaeta od partizana na turniru u Valjuvu….jesmo bili kompletni?

Reply
Fornicator мар 24, 2014 at 14:19

Jesmo, i nejasno je kako smo onako glatko izgubili, jer smo bili izraziti favorit. Ali ‘ajde, deca su to, važno je da se radi kako valja…

Reply
Spartanac мар 24, 2014 at 23:07

Sve je to ok,ali samo mi nije jasno cemu ovakve ocene……pitao nesto inforamtivno….mislim nebitne su ,nego mi nejasno totalno..

Reply
Fornicator мар 25, 2014 at 01:43

Nemoj da se čudiš – kao što vidiš ovde više nema žive duše, komentara je deset puta manje nego ranije i forum je praktično obesmišljen, a još uvek provire po dva-tri grobarčića da udare po minus na sve.

Reply

Leave a Comment