Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Мрђа: Офсајд није био, није свиран пенал…

Најбољи стелац Јелен Супер лиге Драган Мрђа тврди да је Звезда оштећена у Новом Саду, и то чак у три случаја.

У уводној фази меча црвено-белима је поништен гол због наводног офсајда:

– Гледао сам снимак, офсајд није био – каже Мрђа и наставља:

После грешке штопера Доњег Срема имао сам шансу. Био сам сам са голманом, мислио сам да ће да се баци, али је почео да трчи за мном и узео ми лопту. Контакт је био благ, није било пенала.

Убрзо је центрирао Касалица са леве стране, Мрђа се нашао у дуелу са Божовићем – и пао.

Одгурнуо ме је, није ми јасно зашто то судија није казнио пеналом. Најбитније је, ипак, да смо победили – истакао је Мрђа за „Спортстки Журнал“.

Повезане вести

3 comments

Rajko Delija мар 24, 2014 at 18:19

Šta te čudi suđenje, pa Grujić je deklarisani grobar……

Reply
RS мар 24, 2014 at 13:46

Kao sto i sam Mrdja rece, najbitnije je da samo pobijedili. Realan rezultat bi bio 0:3, ali iovako se pisu 3 boda..Sad treba vratiti Vozdovcu milo za drago za onaj poraz na Vracaru, samo je problem sto su doveli 5-6 sasvim solidnih pojacanja na polusezoni, i kao sto Lalatovic rece da su jaci za 50% i da su na papiru po kvalitetu odmah iza Zvezde i Partizana…Nadam se da ce doci bar 20 000 Delija, a posjeta nam se malo po malo smanjuje iako smo sve blize tituli, sto mi nikako nije jasno…

Reply
NemanjaDelija мар 25, 2014 at 10:19

Smanjuje se jer su svi cekali pocetak ove polusezone pa se nakupili i poceli ici jos dok ih je drzalo sad ce malo opasti dolazak kao sto sam ocekivao,ali vremenom sad za derbi ce doci i ako pobedimo verujem da ce biti posle vise navijaca a zadnju tekmu ako da bog da slavimo titulu.

Reply

Leave a Comment