Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаРегионална лига

Тејић не игра против Цибоне

Кошаркаш Црвене звезде, Марко Тејић, кажњен је једном утакмицом неиграња након инцидента и  искључујуће личне грешке на мечу са МЗТ-ом претходне суботе.

Млади крилни центар је ушао у физички обрачун са играчем гостију, Чековским, након чега се створила гужва на паркету, а двојица играча су зарадили искључујуће грешке. Данас је донета одлука да обојица буду суспендовани у последњем колу лигашког дела АБА лиге. Црвена звезда ће играти у Загребу против Цибоне.

Повезане вести

2 comments

pera мар 25, 2014 at 08:13

Kreću ujdurme sistema kako reče svinja. Već i njegova sinoćnja izjava posle utakmice u Podgorici gde se videlo da su oni samo naduvani balon o aparhejdu pa sad ova kazna momku koji je samo branio sebe. Sreća te nije Dženkins u kombinaciji. Rasturiti Cibonu u Zagrebu. Kad se zatvori Blesingejm, Šarić i Siriščević nema ko da pogodi. Debeli kreće u pričanje gluposti kako bi ubedio javnost pred bitne utakmice da njegovom jadnom timu treba pomoći protiv ohole Crvene Zvezde. Ima li institucije u ovoj državi koja može pomoći ovom čoveku koga je u poslednje vreme grehota svrstavati u ljude. Njegova zloba i sujeta su postale karakteristika kluba koji vodi i koji sad je evidentno propada iz dana u dan. Samo jaka Crvena Zvezda a to znači složna u svakom pogledu, odnos tim i navijači, uprava uništavaju ego ovom čoveku. Pandrknuće jadnik a nije svestan toga.

Reply
pera мар 25, 2014 at 08:16

Da se dopunim lepo je rekao Ćović da je Tejić trebao jače da udari epa dragi moji Zvezdaši ne dajte na sebe i na naš klub pogotovu ovakvima jajarama, ne može po njihovim navikama i tačka.

Reply

Leave a Comment