Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Прлаиновићев јубилеј за оверу првог места

Ватерполисти Црвене звезде савладали су у последњем колу регуларног дела шампионата екипу Бањице на „11. априлу“, 15:7 (6:0, 4:1, 3:3, 2:3). Најефикаснији је био Борис Вапенски са 4 гола.

У сенци кошаркашког трилера у Арени и шоуа Чарлса Џенкинса за полуфинале Еврокупа, шампиони Србије и Европе су неколико стотина метара даље савладали Бањицу и оверили прво место пред почетак плеј-офа. На овом мечу капитен Црвене звезде, најбољи ватерполиста света и најбољи спортиста СД Црвена звезда Андрија Прлаиновић је постигао 100. гол за Црвену звезду у 3.19 меча из петерца.

Победник се није доводио у питање, а Црвена звезда је улогу фаворита испунила већ у првој четвртини. У осталом периоду меча једино се постављало питање са којом разликом ће црвено-бели славити. Денис Шефик је бранио прво полувреме, а Марко Драксимовић друго. Иако се очекивало да ће и овај меч одморити због вируса, своје минуте забележио је и опорављени Никола Рађен.

Стрелци за Црвену звезду су били – Вапенски 4 гола, Вукчевић 3, С. Рашовић 2, док су по један гол постигли Прлаиновић, Рађен, Ивошевић, Кљајевић, Ранђеловић, В. Рашовић.

У полуфиналу плеј-офа, Црвена звезда игра против Војводине.

Повезане вести

2 comments

jagodina navija za zvezdu! мар 27, 2014 at 11:04

Hocemo trofeje u svim sportovima!

Reply
milos мар 27, 2014 at 00:52

Zvezdo zgazi ih SVEEEEEEEEEEEEE

Reply

Leave a Comment