Moja Crvena Zvezda
ВатерполоМлађе категорије

Najmlađi a najbolji!

Vaterpolisti sa trenerom

Na turniru Prvenstva Srbije za dečake rođene 2001. godine, koji je odigran u Pančevu, najmlađa takmičarska selekcija Vaterpolo kluba  Crvena zvezda osvojila je prvo mesto. Pobedama protiv Vojvodine (13:3), Mladosti iz Pančeva (7:4), i danas protiv Partizana (8:6), naši dečaci su pokazali  da Zvezda nema potrebe da brine za svoju budućnost.

Crveno-beli vaterpolisti su u meču protiv Partizana poveli već u prvom napadu i do kraja meča nisu ispuštali prednost,a u poslednjoj četvrtini vodili su i sa 8:4.

Nemerljiv doprinos velikoj pobedi dali su svi u klubu,a pre svih trener ove generacije Jovan Tadić, ali i prethodni trener  Čeda Drašković, kao i predsednik Viktor Jelenić, direktor Igor Milojević i Sale Anastasijević, koji su svi zajedno radili sa ovom generacijom,od koje se u budućnosti mnogo očekuje.

GENERACIJA 2001. GODIŠTE: Jovan Savić, Vojin Radovanović, Lazar Radovojević, Nikola Svrkota, Marko Radović, Ilija Debeljak, Nikola Miloradović, Luka Arsin, Aleksandar Mijajlović, Vuk Janus, Filip Trifunović, Matija Vučković i Vasilije Petrović.  

 

Повезане вести

3 comments

Jovana јан 19, 2012 at 19:33

Slatki ste svi.Ali najvise Marko

Reply
Jovana јан 19, 2012 at 19:43

Rekla je moja drugarica ****

Reply
VK CZV јан 24, 2012 at 21:18

Auuuuu jeeee ove zenske gledaju vaterpolo samo zbog nekih lepih i zgodnih vaterpolista a ne zanima ih nista od rezultata.

Reply

Leave a Comment