Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатДруги пишуФудбал

Стојановић и Павићевић пред Вождовац: Морамо бити све време концентрисани

Клуб из Заплањске улице је остварио запажене резултате у пролећном делу првенства и у доброј форми стиже на наш стадион, а тога су свесни и тренер Славиша Стојановић, односно фудбалер Саво Павићевић.

– У суботу ћемо играти против екипе која је у пролећном делу сезоне од 15 могућих бодова освојила 10, што указује на њихову озбиљност и тренутно добру форму. У својим редовима имају спој искуства и младости, добро избалансиран тим са искусним тренером, тако да само са максималном озбиљношћу можемо доћи до свог циља – рекао је у уводној речи Стојановић, а потом се на питање новинара осврнуо и на јесењи дуел са Вождовцем, као и на евентуалну поставку гостију на сутрашњој утакмици.

– Прошлогодишња утакмица у јесењем делу била је резултатски успешна за њих. Ми смо се на њој поштено испромашивали, нисмо успели да дођемо до гола који би нам омогућио виши бодовни салдо. Екипа Вождовца ће играти како се ми поставимо. Ако их својом игром натерамо да се бране, онда ће тако и бити. Имају у својим редовима неколицину играча који су квалитетни и пре свега желе да играју фудбал, и који нису по вокацији дефанзивци већ желе да се надигравају. Имају спој добре дефанзиве, где се осам или девет играча постави у зону између 18 и 25 метара, али имају и веома брз прелаз у контра напад, пре свега преко бочних позиција. Морамо држати концентрацију и када имамо лопту у свом поседу – нагласио је Стојановић.

Штопер који је стигао у зимском прелазном року и увелико допринео бољој дефанзиви, Саво Павићевић, истакао је Звездина одбрана функционише добро, али да има још простора за напредак. Такође, Павићевић се похвално изразио о сутрашњем ривалу.

– Вождовац је добра екипа са доста квалитета. Имају неколицину добрих индивидуалаца који стварно знају да играју фудбал. Али, уз дужно поштовање према њима, нама не одговара ниједан резултат који нам не доноси три бода, и зато на терену морамо кроз добар улазак у меч од прве секунде, показати да смо ми тај тим који ће да победи. Моје мишљење је да наша одбрана за сада делује добро, а сигурно ће бити и боља у будућности. Келхар и ја смо два нова играча који сада играју заједно, и гледамо да те грешке којих сигурно да има, сведемо на минимум. Радимо много, причамо доста и на терену и ван њега, и трудићемо се да буде још боље – јасан је Павићевић.

Шеф стручног штаба неће моћи да рачуна на Марка Петковића који је у утакмици против Доњег Срема повредио колено, а проблема са повредама има још неколицина играча из дефанзивне линије.

– Здравствени билтен је веома проблематичан. Поред Павићевића, Келхара и Мијаиловића који дају свој максимум упркос неким проблемима које имају, имамо и неке играче који не могу да пруже максимум. Крнета је већ дуже повређен, Мартиновићу се обнављају неке повреде, а што се тиче Арауха, он је јуче повраћао цео дан и тек ћемо данас на тренингу моћи да видимо какво је стање и са њим, али и са осталима – рекао је Стојановић.

[tabs type=“horizontal“][tabs_head][tab_title][/tab_title][/tabs_head][tab]Након завршетка утакмице са Вождовцем почиње акција за све чланове Црвене звезде. Наиме, све до суботе 5. априла, сви они који имају регулисану чланарину моћи ће да у продавницама Н Спорта остваре попуст од 10% на читав асортиман „ПУМА“ производа, изузев производа који су већ на снижењу.[/tab][/tabs]

Повезане вести

8 comments

Dragan Canada мар 29, 2014 at 17:33

Postovanje svima… Jeli momci, jel ima neki link ???

Reply
madness2233 мар 29, 2014 at 15:50

Ignjovski je slobodan za 3 meseca,Dzajo Kokeza..krenite u akciju na vreme,to bi bila odlicna zamena za Milijasa. A nije on jedini..Danas ocekujem pobedu,3-0 ili 3-1 za Zvezdu,red je da se raspucamo malo.

Reply
mariachi мар 28, 2014 at 13:53

“ имамо и неке играче који не могу да пруже максимум. “ bogami poduza je to lista… :mrgreen:

Reply
Драган мар 28, 2014 at 20:12

Истина :mrgreen:

Reply
mariachi мар 28, 2014 at 23:06

Idemo redom 😀 Ovako: Vesic, Nenadic, Martinovic, Gogic, Milijas, Milunovic, Mrdja i Onjilo. Vecina kvalitetom je limitirana i to im smanjuje maksimum.

Reply
DelijaCG мар 28, 2014 at 23:21

E da su svi limitirani kao Milijas i Mrdja bilo bi dobro. Ja bih volio da se bavim fudbalom i da sam limitiran, ali da ipak uspijem da igram par godina u Premijer ligi, da uzmem 2-3 miliona, da igram na SP u startnih 11, itd, itd…Slicna prica i za Mrdju. Bas bih volio da sam limitiran i da sa nekoliko miliona u banci citam komentare samozvanih strucnjaka koji imaju u banci 3 eura.

Reply
mariachi мар 29, 2014 at 12:52

kapiram ja to nego trenutna situacija mi govori da su limitirani…

Iznogud мар 29, 2014 at 17:37

Jao jadnika… Pa kako je Mrdja tako limitiran prvi strelac lige? Kako me ovi strucnjaci nerviraju, svi pametuju a ne znate bale obrisati

Leave a Comment