Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Карте за Уникс од недеље у продаји

Дуел између Црвене звезде и Будивељника ушао је у анале српске и европске кошарке. Наиме, у реванш мечу четвртфинала Еврокупа оборен је рекорд по броју гледалаца на једној кошаркашкој утакмици у Европи у дворани и он сада износи 24.232. Само седам дана након тог меча у Комбанк арени предстоји нови спектакл у коме црвено-бели дочекују руски Уникс у борби за пласман у финале Еврокупа.

И за овај меч Звездиних кошаркаша влада огромно интересовање, а улазнице за дуел са Униксом биће пуштене у продају у недељу 30. марта. Карте ће се продавати на благајнама Комбанк арене, Дома омладине, Билет центра и стадиона ФК Црвена звезда од 10 до 20 сати. Треба истаћи да ће се карте на Маракани продавати само у недељу, а од понедељка улазнице ће моћи да се прибаве на свим продајним местима Евентима (Комбанк Арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије).

Цене улазница су непромењене у односу на меч са Будивељником и крећу се у распону од 400 до 1200 динара, а све детаљне информације о картама као и графички приказ свих сектора у Комбанк арени можете погледати овде.

Јунак тријумфа у мечу са Будивељником Чарлс Џенкинс, који је нанизао чак 29 поена, био је фасциниран амбијентом у Комбанк арени:

Много пута сам у ових неколико дана гледао снимке са тог меча и још не могу да поверујем каква је атмосфера била. Асполутно фантастично. Навијачи су заиста били сјајни и тај меч ће ми заувек остати у сећању – рекао је Џенкинс и потом додао:

Навијачи су нам дали феноменалну подршку. И када нам није ишло они су нам својим навијањем и песмом давали додатну снагу. Ниједног тренутка нисмо помишљали на предају, јер нисмо желели да их изневеримо. Зато их позивам да нас и у дуелу са Униксом подрже, да дођу у што већем броју јер нам њихова енергија много значи – поручио је Џенкинс.

Повезане вести

1 comment

Coa мар 29, 2014 at 19:46

AJMO DELIJE !!!!

Reply

Leave a Comment