Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Мрђа: Решили меч у првом полувремену

Са нова два гола Драган Мрђа се учврстио на месту првог стрелца домаћег шампионата, а уједно свом тиму је трасирао пут до победе.

Рано постигнути гол отворио је врата нове победе црвено-белима. На крају заслужених 5:1, с тим да је још голова могло бити на обе стране.

– Већ у првом полувремену решили смо питање победника. Одлично смо отворили меч, ушли агресивно и мотивисано у дуел, и то нам се исплатило. Вождовац није нимало наиван противник, али су данас налетели на расположену Црвену звезду и можда смо баш данас наплатили неке промашаје из ранијих мечева – навео је Мрђа.

Међутим, у фудбалу нема много времена за славље. Дан одмора, па изнова, припрема за нови испит, против Спартака у Суботици.

– Има још доста да се игра. Идемо из утакмице у утакмицу са жељом да победимо све ривале до краја. Сигурно да нам је самопоуздање порасло после убедљивог тријумфа и да пуни елана дочекујемо наредне сусрете. Како сезона одмиче играмо све боље, о чему је доказ и данашњи меч који представља наше најбоље издање овог пролећа. Верујем да ћемо и у Суботици бити на висини задатка и освојити нова три бода и још више се приближити крајњем циљу, а то је освајање првенства – закључио је Драган Мрђа.

Повезане вести

1 comment

V Majstorovic мар 30, 2014 at 01:04

Ovo je model po kojem treba da igramo u nastavku – brza tanzicija lopte nakon presecenih napada protivnika i to kroz kratke pasove ili kroz jedan majstorski pas kao sto je Milijas izbacio Mrdju. Nema komplikovanja; kratki pasovi, igrati na prvu, kretanje igraca bez lopte, napadi sa 4, 5 igraca odjednom i sve utakmice cemo dobiti sa 2 ili vise razlike, tu mislim i na derbi. Svaka cast za danasnje izdanje.

Reply

Leave a Comment