Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Дауда: Нисам љут због измене

Убедљивом победом против Вождовца, Звезда наставља серију од импресивних 11. победа. Један од најзаслужнијих за то јесте Абиола Дауда који је погодио мрежу противничког голмана и асистирао Мрђи. Одмах после Мрђиног другог погодка, управо је Нигеријац напустио терен, а заменио га је Савићевић. При одласку на клупу видело се незадовољство на лицу Звездиног нападача.

Међутим, он је у разговору за „Мондо“ открио да је све у најбољем реду, као и да није љут због измене.

Не постоји никакав проблем. То је нешто што се тиче само мене и нема везе ни са ким – рекао је Дауда.

Према мишљењу Нигеријца, никакви разговори не би требало да буду вођени, јер нема ни повода.

Немамо о чему да причамо, то је била моја лична ствар. Нема никаквих проблема – додао је он.

У победи над Вождовцем постигао је један гол и асистирао Мрђи за један. Његов саиграч из напада погодио је два пута и такође уписао једну асистенцију, упућену ка свом „најближем сараднику“.

Нема такмичења међу нама. Некада он постигне гол, некада ја, а догађа се и да намештамо шансе један другоме. Најбитније је да добро играмо заједно и да заједно погађамо – сматра Дауда.

Да ли „јури“ неку цифру? До сада је постигао 13 голова.

Немам неки одређени број, али надам се да ће их бити још много.

У суботу је у нигеријским и српским медијима поведена и полемика за коју ће репрезентацију наступати – нигеријску или шведску, с обзиром на то да поседује и пасош скандинавске земље.

Још није било никаквог званичног контакта. Надам се да би добрим играма могло да дође до тога и наравно да бих волео да представљам своју земљу.

На питање да ли би пре изабрао Шведску или Нигерију, одговорио је:

Никада нисам размишљао о Шведској, али било би сјајно играти са Ибрахимовићем. Понављам, нисам размишљао о томе – подвукао је Дауда.

Повезане вести

6 comments

IgorNS мар 30, 2014 at 20:13

Pljujete po Mikiju,a kad da gol onda je opet Bog.Dobar je ali je spor,to niko ne moze osporiti

Reply
Iznogud мар 30, 2014 at 23:28

Jeste spor, ali zato covek ima pas, sutinu, uostalom ne mogu svi da imaju brzinu. Ovo je fudbal, timska igra 11 igraca, svako ima neke prednosti a i mane. Nije trka pa da svi moraju da jurcaju. Stoji da nekada podbaci, ali kada se sve sabere jako bitan sraf u ekipi, jedan od najbitnijih i samo neko ko blage veze nema o fudbalu, ili ko navija za komsije moze traziti da se on sada preseli na klupu.

Reply
mile мар 30, 2014 at 01:48

Da sam i ja promasio onoliko zicera, i ja bih se ljutio na sebe. Bio je ljut, ali na sebe samog. To se lepo videlo.

Reply
V Majstorovic мар 30, 2014 at 00:59

Pohvalio bih pre svega celu ekipu. Sjajna partija, najlepsi fudbal u ovoj sezoni, prelepi golovi, sjajno navijanje i koreografija, prava fudbalska predstava. A za Daudu samo reci hvale, narocito za ovaj potez, najbitnije je odrzati mir u kuci, imamo jasno postavljene ciljeve, sest smo vec precrtali, sledeci je Subotica i tri boda. Bitno je da svi mi i Uprava i trener i igraci i mi navijaci mislimo samo na osvajanje tri boda i da ne gubimo energiju na nefudbalske stvari koje nam se namerno plasiraju. Puna podrska i za Stojanovica i za Daudu.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT мар 29, 2014 at 23:12

Tako je Abi!!!

Reply
realan мар 29, 2014 at 22:26

Milijas! forma je prolazna, ali klasa je vecna 😆 😆 😆

Reply

Leave a Comment