Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Зорана бронзана у Форт Бенингу

Зорана Аруновић је освојила треће место ваздушном пушком на Светском купу у Форт Бенингу. Зорана је на тај начин поновила резултат из прошле године, када је такође стигла до бронзе и то у истом граду.

Званично најбоља спортисткиња Црвене звезде је у квалификацијама имала 382 круга и као осма се пласирала у борбу за медаље. Исти резултат имала је и Јасна Шекарић, али је Аруновићева прошла у финале због десет погођених унутрашњих центара, док је најбоља спортисткиња Звезде у 20. веку имала седам. Легендарној Јасни је на тај начин за длаку измакло још једно велико финале, а Зорана Аруновић је у борби за одличја била знатно боља него у квалификацијама. Забележила је резултат 180,9 и у своју колекцију додала још једну медаљу. Испред ње су биле само Бугарка Бонева (203,6) и Сиду из Индије (200,8).

Подсећамо да је Зорана Аруновић већ четири године у низу проглашавана за најбољу спортисткињу Црвене звезде у традиционалном избору Звездине ревије, а и у анкети на нашем сајту је изабрана за најбољу у минулој години.

Повезане вести

Leave a Comment