Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Robi zna startnih 11, Bajko ne pomišlja na loš rezultat

Boban Bajković

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je izjavio za medije da zna kojih 11 fudbalera će istrčati na teren u Ventspilsu u četvrtak i pokušati da ostvari povoljan rezultat pred revanš na Marakani. Očekuje se da to bude onih 11 igrača koji se već nekoliko dana pominju u medijima i među navijačima – Bajković, Mikić, Mijailović, Tošić, Reljić, Kovačević, Evandro, Dimitrijević, Borha, Lazović i Kaluđerović.

„Naravno da znam tim! Pa valjda sam nešto radio na tim pripremama. Očekivao sam da ćemo igrati protiv Letonaca jer su dobili prvi meč, video sam da su dobro izbalanisran tim, ali kada se sve sagleda, mislim da smo mi blagi favoriti. Pripremamo utakmicu bez imalo improvizacije, pratimo svaki detalj, a i činjenica da u Letoniju putujemo dva dana ranije dovoljno govori“, ističe Prosinečki.

Golman Boban Bajković, koji konačno sezonu počinje kao prvi čuvar mreže, dao je izjavu za Mozzartsport, naravno, u svom stilu.

„Kukala nam majka ako ponovo uprskamo u Evropi! Prosto ne smem da zamislim da možemo da ispadnemo od Ventspilsa… Pa u tom slučaju ne bismo smeli da izađemo iz kuće, za nas bi bilo najbolje da nas deportuju u Hag, ili gde god hoće. Ipak, mnogo smo bre bolji, ali opet, kada znam šta sam sve preživeo na Marakani, bolje da ništa ne obećavam. Najvažnije je da verujemo o ovo što radimo. A i po zakonu velikih brojeva morali bismo nešto da napravimo u Evropi“, rekao je Bajković, dodavši da „prijateljske utakmice ne znače ništa što se najbolje vodi na primeru Zvezde od prošle godine, kada je u kontrolnom meču pobedila Hanover, a potom ispala od Slovana.“

Повезане вести

44 comments

Leave a Comment