Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаНајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Звездаши без битнијих улога

Звездини фудбалери који су тренутно на позајмицама у другим клубовима ни овог викенда нису имали запажене улоге на терену.

Јелен Супер лига

Слобода је минималним резултатом савладала екипу Рада. Стефан Михајловић је био стартер, имао је неколико солидних прилика, а у 72. минуту је зарадио јавну опомену због расправе са судијом. Већ у наредном минуту је замењен.

Напредак и Спартак су играли без голова. Дарко Лазић (због жутих картона) и Марко Тркуља нису били протоколу код Суботичана.

Вождовац је декласиран на Маракани. Никола Караклајић је у 38. минуту заменио Николу Обрадовића. Звездин омладинац је оставио добар утисак на терену.

Војводина је савладала Раднички из Ниша на „Карађорђу“ 1:0. У гостујућој екипи, Петар Ђуричковић је цео меч одгледао са клупе.

Прва лига Србије

Смедерево и Радник су поделили бодове (1:1). Млади штопер Марко Маринковић био је на клупи за резервне играче у екипи Смедерева. Због повреде је неко време био ван екипе, а овде можете прочитати његов интервју за МЦЗ.

Јединство Путеви и БСК су такође играли 1:1. У екпи БСК, Милан Јокић је ушао на терен у 81. минуту. Никола Стојковић је меч провео на клупи, док Стефан Чикић није био у конкуренцији за овај меч.

Слога (К) и Слога (ПМ) су  меч завршили истим резултатом, 1:1. Никола Ђорђевић је шансу добио у 75. минуту у екипи Петровчана.

Црна Гора

У најефикаснијем мечу прве лиге Црне Горе, Ловћен је савладао Грбаљ 3:2. За поражени тим из Радановића, Немања Ахчин је одиграо само прво полувреме, замењен је у 46. минуту.

Повезане вести

7 comments

1989 мар 31, 2014 at 11:37

STA JE SA NASOM DECOM,PA ONI NE MOGU DA IGRAJU N U BSK-u A HOCE DA BUDU STARTERI U ZVEZDI ! OVAJ BIVSI KAPITEN PARTIZANA JOKIC IGRAO SAMO DESETAK MIN. A CIKIC KOJEG SAM GLEDAO PO KLIPOVIMA ZAISTA JE DOBAR IGRAC ,A EVO SAD NE MOZE DA UDJE U PRVIH 11 OD POCETKA PROLECA. SRAMOTA STA DA KAZEM !

Reply
mariachi мар 31, 2014 at 12:23

Problem je prelaz iz omladinaca prvi tim. Moramo da imamo drugi tim zvezde a ne ovaj BSK.. Kakva je to saradnja kada ti igrac udje u 85 minutu ili uopste ne udje? Ovako kada bi imali istu stvar ko u kosarci sa FMP-om da igraju ti klunci maksimalno plus par iskusnijih igraca i to je to. Vecina ovih igraca je izgubljena u tom prelazu.

Reply
ISTINA мар 31, 2014 at 12:37

PRIJATELJU POJENT JE U TOME DA SVOJIM KVALITETOM SE NE MOGU IZBORITI ZA PRVU POSTAVU U BSK-u PA STA ONI SLEDECE SEZONE TRAZE U ZVEZDI.

Reply
mariachi мар 31, 2014 at 13:32

Upravu si brate ali mislim da je vecina igraca stagnirala i izgubila se posle omaldinske zato sad i ne mogu da se nametnucak i u BSK-u. Citajuci ovu vest dolazim do zakljucka da se u omladinskoj skoli ne radi kako treba i neko treba zato da snosi posledice a u kakvom vremenu zivimo taj ce dobiti unapredjenje.

Reply
vojvoda мар 31, 2014 at 18:44

slazem se sa tobom mariachi, samo bih dodao da ne mora biti to b tim, moze i bsk, mada je bolje formirati b tim, po ugledu na klubove u drugoj spanskoj ligi, prvo sto bi nastavili da igraju zajedno, jer smatram da ti klinci znaju fudbal, posto su u mladjim kategorijama, igrali zajedeno i pravili dobre rezultate, a dobar dio njih postao je i reprezentaticima, nisu mogli zaboraviti igrati fudbal, e sada problem generalno naseg fudbala je upravo taj prelaz iz juniorskog u seniorski sastav, najbolji primjer reprezentacija, u mladjim kategorijama igramo sasvim dobro, a kada treba da prebacimo granicu i da budu dio prvog tima nekako vecina nasih mladih igraca ostanu prosjek, npr. mlada reprezentacija prvak evrope, a sada ti klinci ne igraju neku ulogu u svojim klubovima ili mi se cini, mada mislim da sam u pravu, znaci problem je taj prelaz iz juniora u seniore, mada bi se u tome slucaju moglo postaviti i pitanje struke

Reply
mariachi мар 31, 2014 at 22:49

Problem je cak i sistem foramacije, tj od sedme do sedamneste godine igraju jedan sistem i jednu formaciju a onda odu u BSK gde moraju da igraju bunker i bunare. Bolje da ima B tim jer nastavljaju gde su stali u omladincima. Ovako ako imas B tim igras u formaciji prvog tima tj ako prvi tim igra 4-3-3 onda i drugi tim igra isto. Razlika je u tomo je sto se klinci celice u drugoj ligi i lakse ce igrati za prvi tim, smanjuje se stepen lakoce prelaza, dobijamo na celicenju i u BSK-u ali nista ti neznaci ako posaljes talentovanog napadaca u ekipu koja se brani.

Reply
Црна Гора ЦЗВ мар 31, 2014 at 11:34

Tanko.

Reply

Leave a Comment