Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Најава: Кошаркашице гостују у Нишу

Кошаркашице Црвене звезде у среду ће одмерити снаге са екипом Студента на гостовању у Нишу у оквиру 25. кола Прве женске лиге Србије. Меч се игра у дворани “Душко Радовић“ са почетком у 16 часова и 30 минута.

Два кола пре краја познато је да ће црвено-беле лигашки део такмичења завршити на другој позицији иза екипе Радивоја Кораћа, па се очекује да на гостовању у Нишу тренер Драган Вуковић што више одмори главне играчице и пружи шансу кошаркашицама са мањом минутажом и талентованим јуниоркама. Иванка Матић је у претходној утакмици доминирала и показала да су слаба издања у Купу била само пролазног карактера. Милица Деура постаје све озбиљнији адут црвено-белих, а узданице клуба Тина Јовановић, Александра Црвендакић и Александра Станаћев се припремају да у предстојећем плеј-офу покажу своју праву снагу. Нина Ђоковић пружа константно добре игре, а када и шутери Мина Јовановић и Мирјана Бероња наштелују своје нишанске справе противницама се не пише добро.

Екипа Студента је тренутно 12. на табели са пет победа и 19 пораза. У тиму из Ниша својим партијама се издваја Марија Илић, која је са 12,9 поена у просеку једина двоцифрена кошаркашица клуба. Од осталих треба издвојити Емилију Стојановић и Милену Поповић. У првом делу сезоне Звезда је на домаћем терену забележила убедљиву победу против Студента са 40 поена разлике (85:45).

Студент – Црвена звезда

среда, 2. април 2014.

Дворана: “Душко Радовић“ – Ниш

16:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment