Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Катић: „Одрадили смо само један део посла“

Црвена Звезда славила је на домаћем терену резултатом 63:52.  Наши момци у Казањ носе 11 поена предности. Ипак, свесни су да ће морати још доста да се помуче да би изборили финале.
Рашко Катић сматра да ће реванш морати да се одигра још боље.

„Далеко од тога да је било шта завршено, ово је била само једна добра утакмица са наше стране, наградили смо и навијаче пошто су били стварно феноменални током целе утакмице.

Одиграли смо на високом нивоу превасходно у одбрани, међутим и у нападу смо одиграли врло добро, далеко боље него против Будивељника. Функционисало је све прилично добро. Тврда је била утакмица и мислим да је разлика од 11 поена прилично велика када се зна да је на другој страни био тим какав је Уникс. Међутим, ми смо веровали од почетка да можемо да играмо против њих.“

Звезда не сме да пада у еуфорију сада.

„Урадили смо први део посла, мало ћемо још да славимо, окрећемо се утакмици протв Борца, а онда морамо да смиримо главе и да одемо у Казањ да пробамо да одиграмо још боље. Неће бити лако тамо из више разлога. Другачији ће бити и судијски критеријум поред осталог. Мораћемо да се боримо са много тога и да пробамо да одиграмо што боље у одбрани, да спустимо меч на што мањи број поена, јер неће бити тако лако да тамо играмо напад са њима.“

 

Повезане вести

6 comments

Milos апр 3, 2014 at 02:14

Je l zna neko ako prodjemo da li se finale igra na neutralnom terenu ili kako to ide? Velika pobeda veceras, bravo momci! CZBG

Reply
coa апр 3, 2014 at 03:56

Igraju se isto kao i do sada 2 utakmice.

Reply
MrKG апр 2, 2014 at 22:40

Bravo momci, ne prestajete da nas odusevljavate. Sad oni sto ih drmaju kompleksi kazu da ovaj Uniks nije nista posebno a oni su po imenima ekipa za Final 8 Evrolige. Bravo, onakvu odbranu ne moze bilo koji trener da postavi, imate ogromno srce, idemo dalje utakmicu po utakmicu pa sta bude. Samo bez pritiska. Zvezdaa oooo.

Reply
Fornicator апр 2, 2014 at 23:08

Ma pusti ih neka pričaju, Uniks je duplo jači i od Buđavih i od Ritasa, a mislim da je bolji i od Nižnjeg.. Možda nisu baš za top 8 Evrolige ali za top 16 sigurno. Iskreno računam da je 11 razlike nedostižno za njih – u revanšu samo treba maksimalno usporiti igru za jednu utakmicu na maksimalno 70 poena, i eto nas u finalu.

Reply
hemomicin апр 3, 2014 at 10:05

Jeste +11 lepa razlika ali nije nedostizna,dobra su ekipa ,kuci su ove sezone redjali pobede sa 20 i vse poena bez obzira sa kim su igrali,ja se iskreno plasim onih nasih praznih minuta koji nam se cesto desavaju u toku utakmice i tu bi mogao da nastane problem u revansu,ali ako te minute svedemo na minimum i budemo igrali isto odbranu kao i sinoc uz malo bolji procenat suta onda nam nemogu nista i odosmo u finale….. pozdrav!

Reply
pera апр 3, 2014 at 11:44

Samo pametni igraju novu utakmicu i ta nova utakmica se igra da se pobedi jer je razlika tri trijke i jedan napad znači četiri napada a to nije ništa. Lazić dobija tamo ako zadrži njihovog beka na sinoćnjem nivou. Tadija fenomenalan pokupio je sve otpatke ispod koša. Bravo, bravo idemo korak po korak.

Reply

Leave a Comment