Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић и Келхар: Очекујемо победу у Суботици

Једанаест узастопних победа, лидерска позиција на табели девет кола пре завршетка шампионата и одлично издање у претходном сусрету са Вождовцем додатно су подигли самопоуздање код фудбалера Црвене звезде пред нови тежак испит против Спартака.

На пут на север Србије изабраници Славише Стојановића одлазе са великим мотивом, јер су Суботичани у претходне две сезоне нанели црвено-белима убедљиве поразе.

– Путујемо на тешко гостовање. Наш наредни ривал је у претходних шест утакмица, пет одиграо нерешено, уз мало постигнутих голова. Све то указује да ће нам бити потребно много стрпљења, дисциплине и одговорности у игри. Спартак је добро организован, брзо се враћају у фазу одбране тако да морамо искористити све прилике које нам се укажу – рекао је Стојановић.

Са мишљењем шефа стручног штаба слаже се и првотимац Дејан Келхар који је од доласка на Маракану уз Сава Павићевића стандардни члан штоперског тандема.

– И пре него што сам дошао у клуб, знао сам да Црвена звезда увек иде на победу. Одлично смо радили у претходној недељи и спремни дочекујемо утакмицу. На нама из одбране је да што боље одрадимо своје задатке и да број грешака сведемо на минимум. Како сезона одмиче, све смо бољи, упознали смо се, причамо доста међусобно и добро сарађујемо – истакао је повремени словеначки репрезентативац.

У тиму Спартака тренутно су из Црвене звезде на позајмици Марко Тркуља и Дарко Лазић, и уколико им тренер укаже прилику, заиграће против својих доскорашњих саиграча.

– Колега Канатларовски често мења и наравно да је могуће да Лаза заигра. Спремамо се за све варијанте и очекујем да поновимо издање из претходног сусрета. То наравно неће бити лако, јер не могу увек све коцкице да се поклопе, зависи доста тога и од неких других фактора, као што је на пример стање терена за који сам чуо да у Суботици није у идеалном стању. Наравно, то не мења наше циљеве, нити желим да трошимо енергију на ствари на које не можемо да утичемо. Трудићемо се да се прилагодимо свим условима и освојимо нова три бода – нагласио је шеф струке најтрофејнијег српског клуба.

Када је кадровска ситуација у питању проблема са температуром имао је Дарко Лазовић, Крнета и Мартиновић се све боље осећају, а коначан списак путника Стојановић ће одредити после поподневног тренинга, непосредно пред полазак на север Србије.

Утакмица између Спартака и Црвене звезде игра се у суботу 5. априла од 15 часова и 30 минута, а директан пренос је на телевизији Арена спорт 1, а преко интернета на сајту www.zvezdatv.rsКарте су још данас у продаји на благајни нашег стадиона, а сутра, у суботу, моћи ће да се купе само у Суботици.

Повезане вести

2 comments

Denis апр 4, 2014 at 20:19

Sta je ovo kada se pokusa uci na stranicu, sta izbacuje ovaj klip non stop? Kakav Biber…

Reply
Звезда шампион! апр 4, 2014 at 22:31

И мени брате исто не могу да прочитам вести на миру.То је та американизација(дебилизација) Србије.

Reply

Leave a Comment