Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

Најава: Кошаркаши дочекују Борац (19 сати)

Након серије тешких утакмица кошаркаши Црвене звезде на папиру очекује један лакши противник на отварању Суперлиге Србије.
zvezda-borac
Црвено-бели у првом колу Суперлиге у дворани „Пионир“ од 19 сати дочекују Борац из Чачка, тим који је сезону у КЛС-у завршио на 4. месту са 17 победа и 9 пораза.Чачани у „Пионир“ стижу као потпуни аутсајдери, али екипа Дејана Радоњића ову утакмицу мора схватити максимално озбиљно, нарочито што је извесно да ће на терен шарен састав. Иван Раденовић сигурно неће на паркет због повреде колена, а паузираће и Бранко Лазић због мањих проблема.Борац је екипа која има јак домаћи терен, али је ове сезоне показала да може добро да одигра и у гостима. Мотор екипе је Немања Протић, који је један период ове сезоне провео у Будућности, а поред њега ту су и бивши играч Партизана и класичан шутер Никола Пешаковић, као и одлични центар Ацо Мандић. Тим је додатно појачан пред Суперлигу доласком Драшка Албијанића из Зрињског који игра на позицији центра, а тиму се прикључио и Александар Мареља, крилни центар који је стигао из Струмице.

Руководство црвено-белих одредило је цене улазница за мечеве у Суперлиги, па карте за трибине коштају 250 динара. За партер је потребно издвојити 500, за плаву и белу ложу 1000 динара, а за ложу 1500 динара. Улазнице за почасна места тик уз терен (цоурт сеат) коштају 5000 динара. На дан утакмице улазнице ће моћи да се купе и на благајни Пионира од 15 сати па све до почетка меча.

Повезане вести

6 comments

Jessie Pinkman апр 5, 2014 at 18:56

Ima neko link?

Reply
Denis апр 5, 2014 at 16:50

Da li je moguce da ne mozete resiti sajt da vam se ovaj Bibeer na pojavljuje da ne izbacuje ovaj klip

Reply
V.P. апр 5, 2014 at 13:41 Reply
Mare апр 5, 2014 at 12:31

Ne mogu da verujem da nema tv prenosa, nisu dostojni da obezbede prenos, a svi polete da prenesu kad vujosevic nesto izjavi pa to vrte po ceo dan

Reply
IgorNbGd апр 5, 2014 at 10:44

Moka Slavnić: „Pitam sve one koji imaju iole pamćenje, šta Mirko Pavlović radi na kolektivnoj slici osvajača Kupa od pre 40 godina? Zar on nije zaposlen u onoj Zvezdi? Pa da, i ja sam ustvari osvojio Kup kupova za onu Zvezdu. Pa sad ne znam, čija je ovo Zvezda.“

Kako ga nije sramota? Gde su svi oni bili da dignu glas kad je Zvezda bila u haosu i rasulu… Možeš misliti naljutio se jer je Čović rekao da će ga zvati za nešto i neije ga zvao do utakmice sa Uniksom. Kakva god da je košarkaška legenda, ko njemu daje za pravo da spominje ovu i onu Zvezdu?! Omalovažava projekat koji spasava naš voljeni klub. Svi su mi oni Zvezdine zvezde, samo kad može parče kolača da se uzme. Kad je rasulo nema ih nigde. (pošto je ovo preneo Sportal, a izvor su Naše novine, možda čovek i nije izjavio. Ako jeste, onda nemam reči)

Reply
pera апр 5, 2014 at 12:13

Trebas li dodati komentar. Ovako izjavljuje neko ko se šlihtao grobarima i bio posle zvezde trener kod njih ako se dobro sećam. Uvek je vukao pogrešne poteze u životu zato ga je on kaznio. Veliki igrač ali nikad nije naučio kako da nosi Moku Slavnića u sebi. Ovo nije čast legendarnom košarkašiu MOki Slavniću već celoj jednoj generaciji ali kad neko ima problem sa samim sobom. Ducija nije bilo ali nije ni komentarisao zašto ga nije bilo. ja sam prvi bio za Slavnića u Zvezdi sada vidim da je bitno kakvi su ljudi koji vode klub a ne kakva su imena.

Reply

Leave a Comment