Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радоњић: Окрећемо се Униксу

У новој победи Црвене звезде Телеком, највише удела су имали Бобан Марјановић (18 поена и 11 скокова) и Лука Митровића (9 поена, 6 скокова и пет асистенција). Сјајну ролу у победи над екипом Борца пружио је и млади Никола Ребић (14 поена, три скока и две украдене лопте), који се и обратио новинарима после утакмице:

За меч против Борца смо се припремали као што се припремамо и за било који други. Ушли смо са максималним амбицијама, без обзира на то што је ово меч у Суперлиги, борили смо се свих 40 минута – изјавио је млади плејмејкер, пре него што је додао:

Ово је била прилика да ми млађи добијемо прилику и мислим да смо се нашом партијом вечерас одужили тренеру на указаној минутажи. Сада се окрећемо мечу против Уникса у полуфиналу Еврокупа који је изузетно битан за нас – истакао је Ребић, који је и желео да екипи Борца пожели срећу у наставку такмичења у Суперлиги.

Тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић, после меча је изјавио да је он дошао убрзо након великог пражњења и потрошње у првом мечу против Уникса:

Упркос томе, имали смо идеју да одиграмо добро како бисмо освојили прве бодове у домаћем такмичењу. Сам почетак утакмице није био онакав какав је требало да буде, али на срећу тај период лошије игре је трајао кратко. Након тога смо на терену имали добар однос играча све до краја меча и успели смо да славимо. Сада се окрећемо следећем дуелу који нас очекује, против Уникса – констатовао је стратег црвено-белих. Радоњић је истакао да се нада да ће екипа отпутовати у Казањ у комплетном саставу:

У недељу ћемо дефинитивно знати на кога ћемо моћи да рачунамо. Надам се да ћемо сви бити спремни за утакмицу, такав је план – закључио је Радоњић.

Повезане вести

4 comments

josif апр 6, 2014 at 09:53

Momci imaju istorijsku sansu da udju u finale u kojem su moguci protivnici malo slabviji od Uniksa,ja mislim da Pamesu mozemo dobiti ali da prvo prodjemo u Kazanju gde ce biti izuzetno tesko ali verujem u momke da ce uz hladne glave,manje gresaka i maksimalnu borbenost obezbediti prolaz u finale a onda je samo nebo granica.Pozz.MKD uvek uz tebe

Reply
IgorNbGd апр 6, 2014 at 16:20

Ako prođemo, daće Bog, priželjkujem Valensiju pre nego Nižnji.. Prvo zbog lakšeg puta, drugo jer smo 2x gubili od Nižnjeg, treće protiv Valensije igramo 2.utakmicu kući i ako ostvarimo tamo solidan rezultat ovde će biti pakleno…. Napred Zvezda!!!

Reply
Goran137 апр 6, 2014 at 18:54

Koju Pamesu brate?U drugom polufinalu igraju Valensija-Niznji…

Reply
Бранимир апр 7, 2014 at 00:14

Збиља, откуд Памеса у овој причи? Ех, Гоги, Гоги…

Reply

Leave a Comment