Moja Crvena Zvezda
НајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Звездаши још увек незапажени

И овог понедељка доносимо вам извештај о играчима Црвене звезде који се тренутно налазе на позајмицама у другим клубовима.

Јелен Супер лига

Раднички Крагујевац – Слобода Ужице 1:1. Стефан Михајловић је одиграо цео меч, у 45. минуту је имао велику шансу да постигне гол. Оставио је солидан утисак и полако се устаљује у стартној постави Ужичана.

Вождовац је победио Доњи Срем резултатом 3:0. Никола Караклајић је цео меч преседео на клупи, могло би се рећи помало незаслужено, јер Звездин омладинац максимално користи сваку шансу на терену. У прошлом колу је одлично одиграо против Црвене звезде.

Раднички из Ниша и Јавор су ремизирали, 1:1. Петар Ђуричковић није био у кокуренцији за утакмицу.

Црвена звезда је узела сва три бода у Суботици, а у екипи Спартака у протоколу нису били ни Дарко Лазић ни Марко Тркуља.

Прва лига Србије

Слога ПМ је минималним резултатом славила против Пролетера. Никола Ђорђевић је и овог пута био на клупи за резерве, очигледно је да је изгубио место у стартној постави.

БСК Борча – Металац 1:0, Милан Јокић је ушао у игру у 86. минуту. Никола Стојковић је шансу добио у 89. минуту. Стефан Чикић није био у протоколу.

Смедерево и Телеоптик су одиграли без голова. Марко Маринковић није улазио у игру.

Црна Гора

Грбаљ је на домаћем терену поделио бодове са шампионом Сутјеском, 1:1. Немања Ахчин је целу утакмицу био на клупи за резервне играче.

Повезане вести

6 comments

kovac апр 7, 2014 at 22:15

Postavlja se pitanje koliko je pametno slati igrace na pozajmice, jer niko ne zeli da razigrava igrace koje ce morati da vrati za 6 meseci

Reply
Iznogud апр 8, 2014 at 12:25

Ajde majke vam opt teorije zavere. Celi svet pozajmljuje igrace i dovodi ih na pozajmice samo mi ne bi trebali, samo nase niko nece da razigra. Problem je sto ovi klinci nazalost nemaju znanje, maksimalno 2-3 ce se vratiti u Zvezdu.

Reply
milos апр 7, 2014 at 20:07

Gde su sada oni koji su govorili kako je nepravedno da „onako“ pricamo o Lazicu, jer je on nevidjen potencijal. Ne secam se da i jedan njegov vrsnjak toliko dobijao sansu, pogotovu ako se uzme pozicija na kojoj je igrao i sta je pokazao?! Da ne moze da izbori prvih 11 ni u Spartaku. To nije stvar mrznje ili voljenja, on jednostavno NE ZNA!

Reply
Lazaris апр 7, 2014 at 20:16

A mozda Lazic nije mogao da igra protiv Zvezde,mozda je bio takav dogovor.

Reply
Realni апр 7, 2014 at 19:43

Pisete da je Mihajlovic ostavio solidan utisak i lazete. Pitam samo koga lazete. Decko bukvalno nema veze, u Slobodi igra samo zato sto nemaju nijednog napadaca. Ne moze da da gol sa 2 metra. Nula od igraca

Reply
ISTINA апр 7, 2014 at 18:32

Jokic bivsi kapiten Partizana opet ocajno igra u BSK-u,a Cikic po meni sto sam odgledao klipove novi Markovic,on zajedno sa Jokicem u Bsk-u mng ocajan…zasto pitam se

Reply

Leave a Comment