Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Најава: Кошаркашице дочекују Врбас

Кошаркашице Црвене звезде у уторак дочекују екипу Врбаса у оквиру последњег 26. кола Прве женске лиге Србије. Меч се игра у дворани Баскет сити са почетком у 18 часова и 30 минута.

Црвено-беле ће у плеј-офу стартовати са друге позиције, па ће меч против Врбаса бити још једна прилика за уигравање екипе пред мечеве у којима ће клуб јуришати на шампионску титулу. Иначе, ова утакмица долази у сенци тријумфа јуниорског тима Црвене звезде, који је минулог викенда супериорно одбранио титулу првака Србије са четири убедљиве победе, а за најбољу играчицу турнира је проглашена Александра Црвендакић, која је и узданица првог тима црвено-белих. Тренер екипе Драган Вуковић ће вероватно равномерно поделити минутажу свим играчицама које буду у тиму, како би их што више одморио пред напоре који следе у плеј-офу.

Екипа Врбаса се бори са Партизаном за треће место у лигашком делу. Оба тима имају по 19 победа и шест пораза. Убедљиво најбоља кошаркашица Врбаса ове сезоне је центар Емина Демировић, која је на 25 мечева просечно бележила 17,1 поен и 9,8 скокова. Подршку јој пружају Ивана Јововић, Тамара Рајић и Кристина Остојић. У првом делу сезоне Звезда је славила у Врбасу резултатом 88:82.

Без обзира што овај меч за Звезду нема такмичарски значај, црвено-беле ће сигурно ићи на победу, како би у добром расположењу дочекале доигравање за титулу, а тамо ћемо поново уживати у мајсторијама Александре Црвендакић, Тине Јовановић, Иванке Матић, Александре Станаћев, Милице Деуре, Нине Ђоковић, Мирјане Бероње, Мине Јовановић…

Црвена звезда – Врбас

Уторак, 8. април 2014.

Дворана Баскет сити

18:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment