Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаОдбојка

Борбене одбојкашице ипак нису успеле, титула Партизан Визури

Одбојкашице Црвене звезде поражене су и у 3. утакмици финалне серије плеј-офа и нису успеле да одбране титулу. Боље од њих биле су одбојкашице Партизан Визуре, овог пута са 3:1.

Црвено-беле боље су започеле утакмицу и на првом техничком тајм-ауту имале су предност од два поена (8:6). У периоду између два техничка тајм-аута црно-беле су подигле ниво игре и успеле да преузму вођство (14:16 на 2. техничком тајм-ауту). Изабранице Ласла Лукача покушавале су да се приближе и стигну до преокрета, али им то није пошло за руком и Партизан Визура осваја први сет (22:25).

Нешто слично видели смо у 2. сету, с тим што су екипе замениле улоге. Партизан Визура је водила, онда се играло у егалу, и потом је предност преузела домаћа екипа и успела да је одржи до краја, и освоји 2. сет идентичним резултатом (25:22). Кључ успеха у 2. сету било је заустављање Тијане Бошковић.

Почетак 3. сета припао је опет црвено-белима које су имале предност док на сервис није дошла Слађана Мирковић ( при резултату 10:9) и успела да направи серију од 4:0, чиме су гошће стекле предност коју црвено-беле нису успеле да стигну. Трећи сет, 22:25 за Партизан Визуру.

Рано су успеле да се „одлепе“ црно-беле у 4. сету. Имале су лепу предност на обе техничка тајм-аута (5:8 и 16:12). Шансу је у 4. сету добила и Јелена Новаковић, корекор, рођена 1996. Управо она, својим сервисима, успела је да врати Звезду у игру. Оно што је Новаковићева почела умало није завршила Љубица Кецман на чије је сервисе Звезда стигла до -1 (22:23), али нажалост више није могла. Партизан Визура добија тај сет са 23:25 и осваја 9. титулу првака Србије.

Треба напоменути да је Звезда показала најбољу игру баш у овом мечу, иако је то било мање од онога што може и црно-беле су заслужено освојиле титулу. Браво девојке, идемо даље!

Повезане вести

3 comments

nena апр 10, 2014 at 09:02

Cestitke odbojkasicama Partizana na osvojenoj tituli. Takodje cestitke i odbojkasicama Crvene Zvezde na

borbenosci. Mozda je pored g-dina Lasla Lukaca mogao biti i bivsi trener Pavlicevic

Reply
BOKI M апр 9, 2014 at 21:39

Ovo je nazalost i bilo za ocekivati.Na pocetku sezone se videlo da je vizura jaca od zvezde,od sledece sezone pamet u glavu.

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 9, 2014 at 21:14

Zasto grupa ‘Delije Sever“ ne dolazi na Z Odbojku?

Reply

Leave a Comment