Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошарка

Саопштење КК: Вујошевић поново ухваћен у лажи

Поводом нових неистина које је на конференцији за медије изнео председник Југословенског спортског друштва Партизан и тренер КК Партизан НИС Душко Вујошевић, КК Црвена звезда Телеком је приморан да се огласи саопштењем. Намера нам је да се јасно демантују нове лажи којима је Душко Вујошевић очигледно склон, у шта је целокупна јавност могла да се увери када је невешто и нетачно покушао да презентује спонзорски уговор између Телеком Србије и ФК Црвена звезда, као и многе друге ствари.

• Лаж је да је нови директор за такмичење КЛС Драган Гогић био на платном списку КК Црвена звезда. Вероватно Душко Вујошевић мисли да се у КЛС и данас ради као што се радило последњих десетак година када су некадашњи комесари домаће лиге били Слободан Јелић и Предраг Бојић, бивши кошаркаши Партизана, или Тихомир Бубало који није играо за Партизан, али је радио све и свашта. Тада је КК Партизан на челу са Вујошевићем могао да прави своје мреже руковођења домаћим такмичењем за које сви добро знају како су функционисале. Нови директор за такмичење КЛС Драган Гогић, као и председник Скупштине лигаша Дарко Јовичић су изабрани на легалан и легитиман начин огромном већином гласова делегата свих клубова на Скупштини КЛС.

• Према свему судећи и Вујошевић је схватио да је преварама дошао крај. Али, и поред свега тога он наставља у свом стилу обмањујући армију Партизанових навијача, али и комплетну јавност тиме што покушава да за своје евентуалне будуће неуспехе проглашава све друге за кривце. Тиме ваљда жели да наметне закључак да су против Вујошевића и држава и БИА и ЦИА, Ватикан, Русија и Америка… И ко зна ко још.

• Код Вујошевића је очигледно све инверзно, па је тако инверзно и све ово што је на конференцији за медије навео око Десимира Булута. Пре свега, Десимир Булут на утакмици Радничког и Партизана у Крагујевцу није био делегат, него контролор суђења. Као што свесно или несвесно греши око оваквих елементарних ствари Вујошевић опет свесно или несвесно греши и када даје многе друге оцене и своје коментаре и тако обмањује и дезавуише комплетну јавност.

• Тренер Партизана Нис Душко Вујошевић ни овог пута у свом обраћању медијима није могао без увреда на рачун КК Црвена звезда Телеком, али све то што је тако олако изговорио ће морати да објасни на суду.

• КК Црвена звезда Телеком се више неће бавити неумесним коментарима, инсинуацијама и лажима које износи Душко Вујошевић, јер је то ван наше надлежности, а кључни разлог за овакав наш коначан став је што не желимо да учествујемо у убијању српског спорта, што Вујошевић ради годинама уназад.

Повезане вести

2 comments

Fornicator апр 11, 2014 at 14:57

Spuštamo se na njihov nivo – jadno…

Reply
РУК апр 10, 2014 at 23:26

Ви сте смешни, гори сте од оне свиње… ❓ Чиме се бавите…

Reply

Leave a Comment