Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаРукомет

Kup EHF: Zvezda na crnogorskog šampiona

RK Mojkovac - Crna Gora

Rukometaši Crvene zvezde saznali su ime prvog protivnika u okviru Kupa EHF. U ovo evropsko takmičenje, naši rukometaši će se uključiti od drugog kola,a protivnik će biti ekipa šampiona Crne Gore Mojkovac.

Mojkovčani su prethodne sezone napravili veliko iznenađenje u Crnoj Gori osvojivši šampionski pehar, ali su i pored toga odustali od učešća kako u Ligi šampiona, tako i u Regionalnoj ligi. Prvi susret naprogramu je 8. ili 9. oktobra u Beogradu.

Prve impresije o budućem rivalu izneo je juniorski reprezentativac naše zemlje Ognjen Jokić:

– Ne bih komentarisao Mojkovac. Sačekajmo prvo da sastavimo tim, pa onda možemo da pričamo o rivalu. Međutim, ubeđen sam da će stručni štab na čelu sa trenerom Igorom Butulijom da prikupi sve relevantne podatke i da ćemo spremni dočekati dvomeč sa Crnogorcima.

Pored muškog, održan je i žreb za Evro kupove u konkurenciji dama. Rukometašice Crvene zvezde, u narednoj sezoni debitovaće u evropskim takmičenjima, ali će ime protivnika morati još malo da sačekaju. Naime, crveno-bele devojke startuju u Čelendž kupu tek od trećeg kola koje je na programu početkom 2012. godine.

Повезане вести

1 comment

Leave a Comment