Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић и Печник – Сви на Маракану!

Утакмицом против Чукаричког, фудбалери Црвене звезде улазе у последњу четвртину првенства Србије. Осам кола пре краја, црвено-бели налазе се на лидерској позицији са три бода предности наспрам другопласираног тима, а оно што посебно храбри су све боље партије изабраника Славише Стојановића.

У односу на меч истих ривала који је одигран јесенас, много тога се променило, и без дилеме на свом терену, пред својим навијачима, Црвена звезда је фаворит.

– Наш наредни противник није случајно на позицији на којој јесте. Карактерише их то што током читаве сезоне играју добро, нису имали пуно осцилација, већ показују стабилност и константност. Чукарички одликује свежина и полетност у игри, а уз све то у својим редовима имају неколицину искусних фудбалера. Спремамо се најозбиљније могуће за овај сусрет и очекујемо освајање нова три бода – рекао је шеф струке Црвене звезде.

Он је такође истакао да се о Чукаричком више не може говорити као о изненађењу првенства.

– Изненађење су можда били у првих десетак кола, више нису, и верујем да је свима јасно да се ради о одлично организованом клубу. Потребно је да се држимо плана који направимо. Уколико нам се укаже прилика да постигнемо рано погодак, сигурно ће нам бити лакше, али ако до тога не дође, бићемо стрпљиви и чекати своје прилике којих ће сигурно бити, и веома је важно да их искористимо – нагласио је Стојановић.

Првотимац Нејц Печник није превише желео да прича о тактичким варијантама, већ је нагласио значај пуних трибина за њега и његове саиграче.

– Позивам навијаче да дођу у што већем броју и да нам помогну да заједно дођемо до циља. У претходних неколико мечева сам играо принудно на позицији десног бека, али очекујем повратак Петковића у тим. Спреман сам да играм на сваком месту за добробити екипе – кратак је словеначки репрезентативац.

Тренер Славиша Стојановић неће моћи да рачуна на Дауду и Мартиновића, док су сви остали спремни да забележе 13. узастопну победу.

– Јесенас смо примили гол у 17. секунди, и после тог момента до краја утакмице нисмо успели да пробијемо њихов одбрамбени бедем. Међутим, наш мотив никако није везан за освету, већ за сутрашњу победу и освајање нова три бода. Овај меч нам много значи – констатовао је Стојановић.

Сусрет између Црвене звезде и Чукаричког игра се у суботу 12. априла са почетком у 19 часова.

Сви на Маракану!

Повезане вести

7 comments

mariachi апр 12, 2014 at 00:27

Zamisli se samo na trenutak i zapitaj se kolika je tvoja ljubav prema zvezdi…ako je veca od svih ostalih stvari onda dodji na maru da iskazemo ljubav, pobedimo i budemo srecni ! NECEMO DA CEKAMO J*B*NU TITULU IDEMO PO NJU!!!! AJMO CIGANI U NAPAD DA POKAZEMO DA SMO UVEK BILI PRVI I NAJBOLJI!!!! RASPIRITE ZAR U SRCU KAO PRE KADA JE ROBI DOSAO! ZVEZDI TREBA NASA ENERGIJA! POKAZIMO DA NIJE SAMA! AJDE IGRAJ I BORI SE….

Reply
Aleksandar MKD апр 11, 2014 at 20:59

Ocekujem pobedu , alii ne laku kako sto neki misle. Treba napasti od prvog minuta I igrati konstantno dobro celu utakmicu. Cukaricki je dobra, mlada I polenta ekipa, Ali Zvezda je Zvezda.

Reply
dejca апр 11, 2014 at 22:17

I ne prestati kod 1:0 ili 2:0… To nam se dosta puta obilo o glavu..

Reply
Звезда шампион! апр 11, 2014 at 22:28

Управо тако.Концентрисано свих 90 минута.

Reply
CzvBoys апр 11, 2014 at 15:56

Ko igra dole na travi,nek srce ostavi..ZA NASU POBEDU!!!

Reply
Gile апр 11, 2014 at 15:05

Nema razloga da ne osvojimo tri boda. Imamo najjaci tim i najbolje pojedince, prvi smo na tabeli, imamo 13 uzastopnih pobeda, Cuka nam je duznik, Mrdja je prvi strelac lige, najvise smo golova postigli u dosadasnjem delu sezone, imamo najvise navijaca na tribinama, poseta u ovoj polusezoni je preko 20 000, imamo najboljeg igraca lige – Lazovica, tako da je pobeda zagarantovana. Najbolje je zgaziti od samog pocetka i do 20og minuta povesti, posle ce sve biti daleko lakse. Kidajte za klub, ime, grb, za nas navijace!

Reply
RS апр 11, 2014 at 15:57

Druze, imamo 12 pobjeda zaredom, ako ovo dobijemo bice 13, u sta ne sumnjam 🙂 u neku ruku je i dobro sto dolazi 3. ekipa na tabeli, sto znaci da ovi nasi nece uci u mec kao protiv Radnickog 1923, vec ce od starta napasti kao i Vozdovac, ekipu slickog kvaliteta kao sto je Cuka. A onda u Novom Pazaru ako dobijemo gotovo sigurno smo prvaci…

Reply

Leave a Comment