Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Лазовић: „Пресрећан сам због голова, најбољи смо у лиги!“

Darko Lazović

Тешко је пронаћи праве речи којима би се описала игра Дарка Лазовића на данашњем мечу.

Неухватљив је био рођени Чачанин за одбрану противника, а уз све то постигао три гола и учествовао у акцији код четвртог.

– Пресрећан сам због хет-трика који сам постигао. Заслуге за победу припадају свима подједнако и не бих себе истицао у први план. Верујем да је публика која је дошла данас на Маракану уживала у добром фудбалу. Похвалио бих и екипу Чукаричког која је хит овогодишње сезоне и желим им доста успеха у наставку првенства. Рани погодак додатно ми је подигао самопоуздање, све ми је полазило за руком, и код пенала сам осећао да ћу сигурно затрести мрежу. Окрећемо се наредном мечу против Новог Пазара. Већ од сутра почињемо са припремама за тај дуел и очекујем да освојимо нова три бода.

Дуга пауза због повреде утицала је на то да Лазовић још увек није спреман за свих 90 минута јаког ритма.

– Осам месеци нисам играо и сигурно да ми фали мало снаге у финишу. Међутим, то је нормално, из утакмице у утакмицу осећам се све боље. Све смо ближе циљу, односно освајању првенства, али са друге стране остало је још седам сусрета у којима морамо да докажемо да смо најбоља екипа у лиги. Уверен сам да по квалитету то заиста јесмо – закључио је Лазовић.

Повезане вести

11 comments

Realan82 апр 13, 2014 at 11:02

Siguran sam da ce velika vecina biti razocarana kada cuje za koliko ce Lazovic biti prodat.

Reply
Velja апр 13, 2014 at 11:35

Slazem se sa tobom. A namece se jedno pitanje: „Da li smo u poziciji da uslovljavamo nekog, i da trazimo astronomno velike cifre?“, smatram da je pitanje licence mnogo vece nego zadrzati lazovica.

Reply
marko апр 13, 2014 at 12:17

Nema sta da se razocaravamo… Kad je ta cifra 2 ili 3 miliona!

Reply
Delija mp апр 13, 2014 at 21:41

Ako uvako bude nastavio da igra,trebali bi da izvucemo dobre pare.Ja se nadam da cifra nece da bude manje od 4milona.

Reply
Fornicator апр 13, 2014 at 22:29

Razočarani ćemo biti sigurno, ali valja se navići na činjenicu da iz ove i ovakve lige nijedan igrač više ne može uzeti 3 miliona. Laza je bio negde blizu te cifre pre povrede, ali teško da će više dobiti takve ponude. Situacija je, sve u svemu, jako loša i ne znam odakle će se namicati pare za budžet kluba. Evo grobari prodaju mlade igrače za kusur samo da bi pokrili tekuće dugove, a imaju fenomenalan omladinski pogon. Mi smo naš uništili i ne možemo očekivati iole skupljeg igrača u dogledno vreme…

Reply
Majstor апр 13, 2014 at 10:27

Ko da gledam da ce ga ovi nasi geniji iz politbiroa prodati za evrolicencu…ako vec i nisu

Reply
Goran137 апр 13, 2014 at 04:56

Darko je danas pravio malu decu na terenu 🙂

Reply
Gile апр 13, 2014 at 04:07

Svaka cast za danasnju partiju, delovao je kao da je sa druge planete, jednostavno savrsen. Nadam se da ce mu ovo biti dodatna doza samopouzdanja pred nove izazove koji nam predstoje i da ce u kontinuitetu da pruza ovakve partije. Laza je pokazao da je najkompletniji igrac u nasoj ligi, nema mu ravnog.

Reply
DELIJA апр 13, 2014 at 00:31

MAJSTOR FUDBALA!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 12, 2014 at 23:14

*CEPAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ LAZOOOOOOOOOOOO…SAMO OVAKO ODIGRAJ PROTIV G*LODARA PA POSLE NEMORAS

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 12, 2014 at 22:59

Lazo genije…nasa zlatna koka…sepajjjjjjjjj

Reply

Leave a Comment