Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Нинковић: „Седам финала до краја!“

Читава екипа Црвене звезде заслужује похвале за данашњу игру против Чукаричког. Највећи терет изнели су везни фудбалери црвено-белих који су посебно доминантни били у другом делу.

Милош Нинковић је био на свом уобичајеном нивоу, а у другом делу принудно је напустио терен због повреде носа.

– Нисам задовољан како смо играли у првом делу. У претходна три меча смо ушли добро у утакмице и нисмо стрепели за резултат. Дозволили смо данас Чукаричком да се у првих 45. минута размахне и створи нам доста проблема. Свакако да ми је драго што је клуб са Бановог Брда у којем сам поникао успео да оствари добре резултате ове сезоне, с обзиром на ситуацију у којој су били уназад две године. Сматрам да је данашњи сусрет био допадљив добрим делом захваљујући и отвореној игри противника – рекао је Нинковић.

Звездина „33“ уступила је своје место на терену Вукану Савићевићу у другом полувремену.

– Добио сам јак ударац у нос, имао сам вртоглавицу и изашао сам у наставку. Имам оток, али надам се да ће до меча са Новим Пазаром све бити у најбољем реду. Остало је још седам кола до краја, седам финала, и морамо да останемо максимално фокусирани и усредсређени на обавезе које имамо – закључио је Нинковић.

Повезане вести

7 comments

kovac апр 13, 2014 at 19:48

Da li zna neko (ne daj Boze da nam zatreba) koja se gol razlika gleda ako mi i groblje zavrsimo sa isto bodova na kraju, medjusobna ili ukupna ❓

Reply
Denis апр 13, 2014 at 21:02

Prvo se gleda medjusobni duel, pa onda ukupna gol razlika, a mi smo za sada bolji na oba polja.

Reply
neko pametan апр 13, 2014 at 13:43

Fokusirati se samo na Pazar,o narednim mecevima ne razmisljamo ,idemo utakmicu po utakmicu! Samo tako mozemo do cilja!

Reply
Milos апр 13, 2014 at 13:41

Pitam ja juce Dzonija Mijailovica(inace mog drugara) posle utakmice kako cemo sad u Pazar, bice zajebano…kaze on ma kakav Pazar, i njih cemo da karamo, a tek posle da ucutkamo grobare na jna…ulio mi je toliko samopouzdanja da sam siguran da uzimamo titulu!!!

Reply
zvezdan апр 13, 2014 at 22:16

I ja sam ubeden da ce da oderemo glodare u derbiju i da im zatvorimo usta !!!!!

Reply
Никола '89. апр 13, 2014 at 12:32

Колико је овај човек крварио за Звезду ове године… Људина.

Reply
Gile апр 13, 2014 at 04:04

Tako je legendo, treba spustiti loptu i biti cvrsto na zemlji. Tek predstoje odlucujuce borbe za bodove. Najbitnija utakmica je protiv Pazara. Imamo manje vremena za pripremu i skautiranje ali treba iskoristiti ovu seriju odlicnih rezultata i trenutnu formu napadaca i igraca iz veznog reda i samleti protivnika u prvih pola sata. Sve cestitke za danasnji mec.

Reply

Leave a Comment