Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеФудбал

Млађе категорије – Шест победа, четири прва места

Млађе категорије нашег клуба су претходних дана забележиле свих шест победа, у утакмицама које су игране под окриљем Фудбалског савеза Србије и Фудбалског савеза Београда.

Омладинци (1996. годиште) победили су у понедељак код куће ЧСК Челарево са 3:1. Стрелци су били Михаило Ристић (два гола) и Лука Јовић. Наша селекција дели 1. место на табели, али уз утакмицу мање. Омладинска селекција сутра одлази на турнир у Италију.

Кадети (1997. годиште) су у дербију победили Партизан са 2:0. Стрелци су били Лазар Ђуровић и Лука Јовић. Упркос утакмици мање, и даље смо водећи тим са 8 бодова предности над другопласираном екипом на табели.

Пионири (1999. годиште) су победили Смедерево са 9:1. Стрелци су били Дејан Јовељић (три гола), Терзић Алекса (два гола), Стефан Михајловић, Слађан Ракић, Саша Перић и Алекса Дачић. Са утакмицом мање, тренутно заузимамо 3. место на табели.

Млађи кадети (1998. годиште) победили су у гостима ФК 011 са 2:0. Стрелци за нас су били Немања Живановић и Никола Тодоровић. Наш тим заузима 3. место на табели.

Млађи пионири (2000. годиште) победили су у гостима Бродарац са 2:0. Прво место и 11 бодова предности сачувао је двоструки стрелац Лука Павловић.

Петлићи (2001. годиште) победили су Телеоптик у гостима са 4:0. Стрелци су били Алекса Пулетић (два гола), Вукан Ковач и Лука Великић. На табели наша екипа је на 1. месту са 4 бода предности над пратиоцем.

Повезане вести

1 comment

Argh апр 16, 2014 at 01:01

jel imaju ristic i ivanovic ugovore

Reply

Leave a Comment